שאלה על הקורס

דניאלDL

New member
שאלה על הקורס

הי דפדפתי בכל הפורום וראיתי שכבר דובר פה על הקורס (של הבודקים), אבל בכל זאת רציתי לברר, בקשר ללבוש - נאמר לי שצריך לבוא עם מכנסיים מחוייטות וחולצה מכופתרת אבל לא אמרו כלום על צבעים, וכאן ראיתי שכתבו שיש צבעים מסויימים למכנסיים ושצריך חולצות חלקות. אז מה? יגידו לנו את כל זה ביום הראשון או שאולי זה לא תקף כבר..? אני פשוט צריכה לקנות כמה חולצות כי ממש אין לי חולצות מכופתרות. ועוד שאלה - הקורס בטרמינל 1, איפה בדיוק? תודה

15 לשעבר

New member
קורס בודקים

ממה שהיה לפחות בעבר,חולצה חלקה לא מכופתרת יכולה להיות תקפה אם יש מעליה ג'קט. לגביי הגבלות צבעים-כידוע לי אין. הקורס בטרמינל 1 מעל מגזר A (מגזר אלעל לשעבר). יש שם באמצע המגזר בקיר הצפוני מדרגות שמובילות למסדרון ובסופו מדרגות הגיהנום שלא נגמרות לקומה 2.שם הכיתות.

elka3

New member
לבוש

מכנסיים בצבע תקני - לבן,שחור/אפור/בז' או וניל. ירוקים, ורדרדים למיניהם וצבעים אחרים לא יתקבלו (בעידוד). חולצה מכופתרת חלקה(מבחינת מראה)- ללא קווים,איורים וריבועים ומשבצות למיניהם. ביום הראשון לא יגידו לך כלום אם תבואי בלבוש טיפה אחר, אבל עדיף להיות טוב על ההתחלה אם את יכולה. אהה-לבנות שיער אסוף (צה"ל), -חולצות מכופתרות את יכולה להשיג ב-20 ש"ח במרכז הקניות הקרוב... נקודת המפגש היא בטרמינל 1 למטה, אין צורך לעלות אל מסתורי הטרמינל. המדריכים הם אחלה (לפחות שלנו), כדי לתת להם יחס טוב. כל זה תקף לקורס האחרון שנפתח-לפני 3 שבועות.

I Was Hoping

New member
בטח, ליאת הדריכה אותך ../images/Emo3.gif

אז בטוח שנהנית, היא הכי מותק שיש...

I Was Hoping

New member
יש שתי אופציות

או חולצה חלקה וז'קט [קצת מחויט זה טוב] מעל, או חולצות מכופתרות. מכנסיים מחוייטים בכל מקרה. הכל בצבעים סולידיים ובלי קשקושים. נעליים שחורות סגורות. עדיף לבוא מסודרים כבר מהיום הראשון. לגבי המיקום - ביום הראשון יחכו לכם למטה בחוץ ויאספו אתכם.

למעלה