שאלה על הצלחת

ImstriX

New member
שאלה על הצלחת

שלום לכם! אני חדש פה. היום ראיתי שניתן להרכיב צלחת בבית, ופשוט לקלוט כל מיני לווינים, ולראות ערוצים באופן חופשי באירופה כדוגמה של ערוצים אירוטיים פלייבוי וכד' באופן חופשי ללא תשלום חודשי. אני מבין שקיים ממיר MAGNUM (האם זה הממיר היחיד שמתחבר לצלחת?) וצריך לשים צלחת בזווית של הלווין, השאלות שלי הן ככה: 1) האם הצלחת של יס איכשהו תוכל לקלוט לי את עמוס או לווין דומה?, ואם כן, האם הממיר של יס מחליף את מגנום? 2) כמה עולה צלחת, התקנה +ממיר מתאים במידה והציוד שיש לי ביס לא מתאים, וכיצד ניתן לחסוך כסף על ההתקנה (התקנה עצמית? קשה מדי?) והאם זה חוקי....
. תודה רבה לכם, אני מקווה שאקבל כאן את המידע שאני מחפש
. אביב

geostant

New member
כמה תשובות...

אכן אפשר לקלוט הרבה לווינים מכל העולם עם מגוון רחב של ערוצים דווקא הערוצים שציינת עולים דמי מנוי חודשיים ובצורה חוקית אין אפשרות לקלוט איתם מבלי לשלם את המנוי. ממירים יש לרוב : TOPFIELD HORNET SAMSUNG LG COSHIP MAGNUM ועוד רבים אחרים... המלצה שלי : TOPFIELD או HORNET צלחת של יס אם היא שלך פרטית (ז"א בית פרטי ולא משותף) תוכל לכוון אותה ללווין אחר ולקלוט ערוצים זרים (כמובן שצריך עדיין מקלט לווין ולא תוכל לקלוט את יס) ממיר של יס מתאים רק ליס למחירי צלחות, פתח דפי זהב או כנס לאתר דפי זהב (www.d.co.il) סיווג אנטנות, יש לך שפע של מתקינים. התקנה עצמית אפשרית, אך הדבר לא קל וזה חוקי ביותר למידע נוסף : www.satil.com

ImstriX

New member
יאוו תודה אחי!

למה אתה לא בסלולאר כבר?
יש לנו בניין של 2 קומות, ככה שלדעתי אפחד לא מחובר ליס חוץ מאיתנו ואולי אני יכול לנצל את זה. מה אני צריך לעשות? האם הזווית והכיוון שהצלחת של יס מחוברת תוכל לקלוט כל מיני ערוצים? ואיך היא קולטת חופשי ערוצים פורנוגרפיים? תודה!

ImstriX

New member
אה ומה עם המחירים?

כמה עולה ממיר זול וטוב? כנ"ל צלחת והרכבה?

דר שלמה

New member
צלחת שמכוונת לעמוס, אלא אם היא

ממש קטנה, תאפשר לקלוט רק את עמוס. עקרונית ניתן לחבר לצלחת עוד עיינית כדי לקלוט את ניילסאט. יש שלוש בעיות, אחת הצלחת לא שלך, שניה, אתה צריך גם דייסק. שלישית עדיף לכוון את הצלחת לניילסאט ואת העיינית השניה לעמוס.

oriel1

New member
תגובה לד"ר שלמה

אתה לא ממש צודק אפשר עם צלחת קטנה של 90 ס"מ לקלוט את עמוס ונילסט עם אותו LNB לא צריך להוסיף עוד אחד ובטח שלו דייסק....אני קולט ככה מצויין!!

דר שלמה

New member
ברח לי...

ורוב הסיכויים שהוא לא יצליח לקלוט כך את כל התדרים בגלל צורת ההתקנה של יס

A555B67

New member
בקשר לחוק

בערים כמו מודיעין שבהם מותקנת בבתים צלחת לווין של יס התקנת צלחת לווין פרטית נוספת היא לא חוקית. לדוגמא במודיעין מותר להתקין רק צלחת אחת בצבע לבן עד גודל 1.20 במקום הכי מוסתר על הגג. לכן אתה חייב לפני התקנת צלחת לווין פרטית לישאול בעירייה האם אתה יכול לשים על הגג צלחת לווין פרטית ועד איזה גודל וכמה צלחות על הגג. אם אתה לא מקשיב לחוקי העיריה אז אתה לוקח סיכון. כי אם אצלך זה אסור ושכן קנאי מלשין עליך בעירייה בעילום שם. אז הפקחים של העיריה יכולים להוציא לך את הצלחת!

ImstriX

New member
אהה אני לא גר במודיעין ../images/Emo13.gif

אפשר בבקשה מידע על המחירים..... ואם אפשר מידע על סוגי צלחות ותאימויות ללווינים מסויימים.... ככה שאני יבין ת'רקע.... תודה!

A555B67

New member
לצערי הרב ככל שצלחת יותר גדולה

יש אפשרות ליקלוט יותר ערוצים. ואני אומר לצערי כי ככל שהצלחת יותר גדולים יותר גדולים הסיכויים להגיע למצב של לקיחת הצלחת בידי רשויות החוק. עצה שלי- אל תיסתכסך עם השכנים והחברים שלך גם אם אתה חושב שהם טועים ואז יקטנו מעשי ההלשנות כנגדך וכנגד הרצון של האחרים להלשין עליך בפני רשויות החוק על התקנת צלחת גדולה מהמותר בחוק.

ImstriX

New member
אוף ידעתי שזה יהיה קשה לשחרר מכם

מידע, זה כל פעם קורה, שמישהו שלא מבין בתחום שלכם נכנס לפורום, אז אין עצבים לענות לו כ"כ..... לא משנה תודה בכל מקרה שניסיתם.

geostant

New member
את כל התשובות כבר נתתי לך לפני זה

ואל תגיד לי שזה לא קורה בסלולאר גם כן
העיצה הכי טובה : www.d.co.il או הספר עצמו סיווג אנטנות.

ImstriX

New member
חח נו בגלל זה אמרתי שגם בסלולארי

זה קורה..... זה פשוט מעצבן
טוב אני יחפש על זה מידע.............. Thanks anyway!

A555B67

New member
בעניני חוק הכי טוב לישאול את אנשי

החוק. כי אם תשאל אחרים ואם יגידו לך שמותר ולפי חוק העזר העירוני זה אסור ואתה כן תקשיב לאחרים והפקחים יחרימו לך את הצלחת אז לא תוכל לבוא אל האחרים בטענות כי הפקחים פועלים על פי החוק והיית צריך לישאול קודם אנשי חוק כדי לדעת את החוקים. חוץ מזה לא רק במודיעין יש הגבלות חמורות לגבי התקנת צלחת לווין פרטית. כניראה גם בערים אחרות כמו רעות או מכבים יש גם הגבלות חמורות. אז הכי בטוח להיתקשר אל העיריה או המועצה שבה אתה גר ולבקש לדבר עם מחלקת ההנדסה ושם תישאל אותם מה שאתה צריך לישאול ותיפעל לפי זה. אתה יכול גם להיתעלם מהם אבל אם הפקחים יחרימו לך את הצלחת אל תבוא אליי בטענות.

ImstriX

New member
נצל"ש ממיר של יס...

שאלה לי אליכם, אני מבין שהממיר (הצלחת או הלווין) יודעים רק להוריד מידע אל הממיר, והממיר עצמו בלווין לא יכול לשלוח בלי עזרתו של קו הטלפון, ככה שמזמינים סרטים ביס והקו טלפון לא מחובר, למעשה לא שלחת אל יס את המידע שהזמנת את התוכנית וככה לא תשלם על התוכנית. אבל הבנתי שהממיר אוגר עד 20 תוכניות YES SHOW או כל דבר אחר, ואז כאשר אני מנסה להזמין סרט הממיר כבר לא יוכל, ואז אני יצטרך לחבר את קו הטלפון ולשלם על כל התוכניות שהזמנתי בבת אחת. השאלה שלי היא ככה, אם באמת התאוריה שהממיר יכול לאגור עד 20 הזמנות בתוכו נכונה, האם אפשר איכשהו לפרמט מהזיכרון את מס' ההזמנות? איפה בדיוק זה נמצא בזכירון בממיר? או בכרטיס החכם? או שמה שאני אומר בכלל לא נכון, כאשר אני מזמין סרט אם מחובר לקו הטלפון או לא אני ישלם..... תודה רבה!

geostant

New member
אתה חושב שזה כזה פשוט ?

1) הוא אכן אוגר, אם אני לא טועה רק עד 7 2) ביום שתתנתק מיס הם יקחו ממך את המקלט ואז הם יראו שהזמנת סרטים ויחייבו אותך

ImstriX

New member
עכשיו בדקתי יש לי 10 סרטים משנת

2001 שם!!!! לא יאומן, והכל בכרטיס החכם, יש לי קורא כרטיסים כזה בנייד אולי אני יארגן קומבינה (או שלא
).... לגבי 2 צודק, חשבתי על זה מהיום הראשון שיש לי את הסרטים בהמתנה

למעלה