שאלה על הפרק הערב

טלמ

New member
שאלה על הפרק הערב

הפרק שיהיה היום בערוץ HOT3 לא שודר כבר? בתקציר של "פנאי פלוס" ובמדריך הטלויזיה של HOT כתוב שהיום ישודר הפרק עם הקצין שהכומר המת מוביל אותו לגופת אישתו. הפרק שודר כבר, כזכור לי, מדוע הוא משודר שוב?

shipper heart

New member
אני שאלתי את עצמי את אותה שאלה...

*אחרי שצעקתי זונות ועוד כל מיני קללות...*

פגית

New member
ארררררררררררררר לחכות שבוע

בשביל פרק מהעונה הקודמת או 4 לא יודעת................... אווווווווווווווף לא רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nushi G

New member
כנ"ל!מה נסגר איתם??גם בסטאר שוב היה

שידור חוזר..מה הולך פה?? קונספירציה????

shipper heart

New member
אבל לי באופן אישי לא איכפת שהיה את

השידור החוזר בסטאר... זה היה ספרייט פיס שזה פשוט פרק אדיר! *אז מה אם אני משוחדת?! יש שם בוני!!!
* חוצמזה שזה אחד הפרקים שמזכירים לי כמה אהבתי את קליי.... וזה גם פרק שאני די מחבבת בו את סינגר... רק למאק מתחשק לי להרביץ שם....למרות שבזמן האחרון יש לי דחף נורא גדול להרביץ למאק. אנ'לוידעת מתי זה התחיל...חכו רגע בעצם אני כן! כשהיא אמרה never!!! גררררררררררררררר ואז בTILAM

טלמ

New member
אותו פרק היה לפני חודש!

למרות שגם התקציר של "חברים" בהערוץ2 היה ישן, אולי זה טעות של פנאי פלוס ו HOT

harmless

New member
התכוונתי לערוץ 3

מדובר באותו אדם שרצח את אישתו בפרק שעבר miracles- אבל זה לא אותו פרק זה פרק שממשיך את אותו הסיפור! גם קלארק פאלמר מופיע בו. הפרק בסטאר זה שידור חוזר!

ע"פ השוואת ממצאים מוואלה טי וי

ומג'אג פאנס התבררו לי כמה דברים. זה התקציר בטי וי וואלה: "ג`אג - גאולה ערוץ 3 משפחה שעת התחלה : 22:00 שעת סיום : 22:45 קצין, שהורשע בניסיון לרצוח את אישתו, טוען במשפטו שחיזיון של כומר שנהרג בווייטנאם הוא שהוביל אותו למקום התקיפה של אישתו ושם מצא את גופתה. מתברר שאויבו המושבע של הארם הוא חברו הטוב ביותר של הנאשם, והוא מצליח לשטות בכולם כדי לארגן ניסיון בריחה מתוחכם..." בג'אג פאנס זה התקציר לפרק שאחרי הפרק משבוע שעבר (אחרי חופשה -Liberty:
April 10, 2001: Salvation: A prisoner whom Harm once defended needs Harm's help again when his prints are found on a knife used in a stabbing.​
זה אותו שם פרק אבל התוכן שונה, אבל אני חושב שזה אותו אחד... כלומר מי שאמר שזה כנראה פרק המשך צדק כנראה. נראה כבר היום, אה

shipper heart

New member
אההההההההההההההה זה הפרק עם

פאלמר?! LOL האידיוט חזר בתשובה LOL חיח ענק חיכיתי לפרק הזה....
למה DJEONLINE לא עובד שוף?! *או שהוא כבר עובד...כאילו אני יודעת למה הוא לא עובד אבל זה עדיין מעצבן! שיגדילו את הכמות מבקרים לעזאזל!*

shipper heart

New member
זה לא כאילו זאת עונה 9 שאתה תראה

עוד 5 שנים! זה פרק מעונה שאתה תראה הערב FCOL!!! ביג פאקינג דיל...

פגית

New member
גל היו ספולרים במה שכתבת?

ואם אתה מתכוון לפארמר אז קל נורא להבין שהוא האיוב המושבע של הארם........

shipper heart

New member
לא כל כך...רק הקטע עם פאלמר שכתבתי

שהוא אמממ ספוייייילררררררררררררררררר חוזר בתשובה...

למעלה