שאלה על הפרק היום

elrad

New member
שאלה על הפרק היום

ג'וש ברח עד שכספי הביטוח יהיו בטוחים. אבל אם הוא חשוד ברצח, כספי הביטוח אמורים להתבטל כי המוות של אביו לא היה תאונה, לא? בעצם בריחתו הוא לא מפליל את עצמו ומפסיד את כספי הביטוח? תודה רבה.

hole69

New member
אם הבנתי נכון

אז ג'וש ברח עד שהכל יסתדר ויוכיחו שהוא חף-מפשע, הרי אבא שלו התאבד, ולכן זה לא נחשב תאונה, לכן הוא העמיד פנים שרצחו אותו, כדי שהמשפחה שלו תקבל את הכסף. הוא לא מפליל את עצמו כי הוא לא עשה את זה..

אני חושבת שביטוח חיים לא תקף רק לנסיבות

טבעיות ו/או תאונות למיניהן. אבל אני לא באמת מבינה בזה...

hole69

New member
זה בדיוק הקטע..

הרי אם הוא היה מת מהמחלה או שהיו מגלים שהוא התאבד המשפחה שלו לא הייתה מקבלת את הכסף..

Leeor R

New member
אתם לא הבנתם נכון..

האבא התאבד אבל השריף לא יודע על זה וכולם חוץ מהמשפחה וורוניקה וקית לא יודעים על זה והם בטוחים שהוא נרצח. ג'וש בורח כדי שלא יאשימו אותו ברצח עד שהמשפחה תקבל את הכסף של הביטוח (כי חברת הביטוח חושבת שהמאמן נרצח) ברגע שהמשפחה תקבל את הכסף ג'וש יחזור וכולם יגלו שהוא חף מפשע. מקווה שההסבר שלי ברור.... לי-אור

darthziv

New member
זה לא בדיוק

הוא צריך לחכות תקופה ארוכה עד שתחול התיישנות.... אנחנו רק יודעים ששנתיים אחר כך היא כבר חלה זה יכול להיות לפחות שנה עד שהוא יחזור

Jedi Force

New member
אז ככה...

גם אני לא הייתי לגמרי בטוח עד שראיתי את הפרק בפעם השנייה. הם מקבלים כסף מהביטוח כול עוד אביו של ג'וש נחשב כאדם שנרצח, נפגע מתאונה או משהו כזה. רק אז הם מקבלים את הכסף. ולכן הם באמת יקבלו את הכסף. אבל בגלל שאביו של ג'וש התאבד, אם זה יתגלה לרשויות, המשפחה לא תקבל את הכסף. זאת התוכנית, בגלל זה הוא מבקש מהעוזר שלו לירות בו במקום שימצאו אותו כאילו הוא נרצח, ולא באיזה חדר לבד שיחשבו שזאת התאבדות. עכשיו ידוע שיש חקירה לגבי הנושא אם הוא התאבד או שרצחו אותו, ולכן הם עדיין לא קיבלו את הכסף. ג'וש מחליט לברוח כדי שהוא יהיה חשוד לרצח של אביו, וככה או ככה, אביו יחשב כאחד שנרצח, ולכן הם יקבלו את הכסף, ולאחר מכן ג'וש יחזור ויראה לכולם את הדיסק שיוכיח שאביו התאבד.

darthziv

New member
רק שיש גם

עניין של לחכות עד שתחול התיישנות על המקרה, אחרת הם יאלצו להחזיר את הכסף הוא לא יחזור בעוד הרבה זמן

למעלה