שאלה על הפורום

• פותח הנושא eig
  • פורסם בתאריך

eig

New member
ועלתה לי גם שאלה,

האם ישנם םורומים אחרים שאתם מכירים כדוגמת תפוז ? באנגלית אני מתכוון בחו"ל. אני נמצא בקנדה ומעניין אותי למצוא פה פורומים מקומיים שאוכל לפטפט ולשאול שאלות מקומיות. מישהו מכיר ?

odedee

New member
את orkut אתה מכיר?

זה אתר קהילות מבית גוגל, שקם פה בסן פרנסיסקו אבל כבר מזמן יש לו מעל מיליון חברים מכל העולם, ובניגוד לפורומים טיפוסיים סטייל תפוז הוא עובד חזק לא רק על קהילות אלא על חברים. וחברים של חברים. וחברים של חברים של חברים... משהו מאד אחר, ולדעתי שווה לנסות. אם תרצה להתחבר, שלח לי מסר (צריכים הזמנה ממישהו שכבר בפנים).

itay82

New member
by the way

I didn't take the pictures myself... since I don't have a digital cam. It's more or less what you see from my window anyhow ;) I hope you'll all forgive me. And as I said - in three weeks I'll have my street in Berlin to add as well (instead of the parisian one)

eig

New member
יופי של שיתוף פעולה

כל אחד בתורו שייתן לעצמו סמיילי במחברת. וכמובן אם יש אנשים נוספים שלא שמו תמונה זה הזמן לפני שעוברים האלה (לא שיש לי מושג מה זה הלאה) אם יש הצעות להלאה אז קדימה. הייתה פה תמונה אחת בניו יורק בין דגלי גאווה של חנויות סקס, אז הנה שאלה אליכם, מי גר באזור "גאה" ?

White Dragon

New member
לא איזור גאה

אבל גרה באיזור שהוא בין האיזור הגאה לבין האיזור היהודי לבין האיזור ה"מגניב" - בערב אחד כשהלכנו לסופרמרקט היו כמה משפחות חרדיות, שניים או שלושה זוגות הומואים וזוג או שתיים של לסביות (לא כולל אותנו
) - ובדיוק חשבתי לעצמי בכמה מקומות יהיו כ"כ הרבה הומואים ויהודים חרדים...

itay82

New member
almost

Living on Boulevard Beaumarchais in Paris, meaning just between the marais (the gay area) and the 11th (the "cool" area). In Stockholm there isn't really any gay area. Gay venues are more or less everywhere. I live in Vasastan (odengatan) which is... well... not extremely gay, but still, my favourite part of town.

odedee

New member
המממ.

סן פרנסיסקו נחשבת איזור גאה? 25% מהתושבים ב-SF הם הומואים, לסביות, טרנס וכו', והם מפוזרים ברחבי העיר. הרובע ההומואי ביותר הוא קסטרו המפורסם, אנחנו גרים בשכונה די יאפית, מרחק 20-30 דקות הליכה ממנו (לא שאנחנו הולכים לשם... לדעתי הגבעות פה מתאימות לעיזים, לא לאנשים. בשביל זה יש מכונית או חשמלית).

Joni M

New member
זה היה הבניין שלי

זאת היתה תמונה של הבניין שלי (החלון החצי פתוח זה בדירה שלי.) הבניין ממוקם על רחוב כריסטופר שזה בגריניץ' ווילג', וזה בהחלט איזור גאה. פה התחילו מהומות Stonewall שמהם נוצר ה-GLF (חזית לשחרור הגאים בתרגום פשוט.) מצעד הגאווה מסתיים פה כל שנה וזאת מסורת לשבת על ה-fire escape ולהסתכל על כל הבלאגן. וחנויות הסקס זה יתרון כי הן פתוחות 24 שעות אז אף פעם לא צריך ללכת רחוק כדי למצוא עזרים (Accessories ).

eig

New member
מה עוד אפשר להוסיף לשרשור הזה ?

טוב, אז אם בבתים עסקינן ואנחנו לומדים להכיר איפה כל אחד מתגורר. הנה שאלה: מה אתם חושבים על הבית הנוכחי שלכם לעומת הבית שגרתם בו בישראל? האם מרגיש אותו הדבר? כלומר בית זה בית (לא מתכוון לתחושת השייכות אלא למבנה)... או שמרגיש לכם ירידה ברמה? או שמרגיש לכם שידרוג? איכותי יותר? יאללה דברו

White Dragon

New member
D-: אין מקום להשוואה!!

בישראל גרנו ביחד על מיטת סוכנות קטנה במעונות של העברית - עם שותפה, ואז "שדרגנו" לדירת סטודיו (שם יפה לדירת חדר) פצפצונת בדרום ת"א על הרצל, שבה פחדנו לצאת מהבית בלילה בגלל הטיפוסים שמסתובבים על רחוב הרצל בלילה. בבוקר שבת כשהיינו הולכות לים או לאלנבי לפעמים היינו רואות אנשים ישנים על מדרגות של חנויות עם בקבוק ביד - והם לא היו הומלסים. פה אנחנו כבר שנתיים באותה הדירה - דירת שלושה חדרים באיזור מצוין, רצפת פרקט שתמיד-תמיד-תמיד רציתי, אנחנו עדיין לא עשירות אז חלק מהרהיטים שיפצתי ואת הספה בניתי לבד (ככה זה גם בדיוק איך שרוציםD-:), הקירות היו בצבע כחול תינוק כשעברנו והם רצו צביעה הבאה בעוד שנה אז אני צבעתי את כל המקום (אלו הימים שעוד לא קיבלתי את התושבות אז לא יכולתי לעבוד וביליתי את זמני בלעשות דברים פרודוקטיביים), ויש לנו קמין שלאחת שגדלה באילת זה בערך הדבר הכי מגניב בעולם. והקטע המצחיק? דמי השכירות של דירת החדר בגודל של בערך הסלון שלנו היום יקרים יותר מאלו שאנחנו משלמות עבור הדירה שלנו עכשיו....

ronnl

New member
אצלי זה רק עלייה ברמה

אין בכלל מה להשוות מישראל לכאן אני רק עולה ועולה ברמת החיים וזה אחרת לגמרי אי אפשר להשוות בכלל

itay82

New member
I wish I could say the same...

In paris I've been living in 14 square meters for the last 2 years. I have no idea whether you know what it feels like to be living in a cavern and paying 500€ a month for this wonderful pleasure. Anyhow... sometimes I started thinking that walking in one's appartment is a luxury. In Stockholm it is a bit better. Not much though... am sharing an appartment with a few creatures (my flatmate, her cats, her pigeons and her hamster). I have a wonderful view on odengatan from my room and a nice balony, but still, it's tiny and not always very easy (try living in a building with only old ladies in it... some of them lesbians. It will drive you crazy, I assure you) but yes... a week and a half from now - BERLIN

ro99

New member
אני בגלות יותר מידי זמן בכדי להשוות

עזבתי את הארץ לפני כמעט 25 שנה ואז עדיין גרתי ברווחה אצל אבא-אמא. אני משווה את הולנד ללונדון: המקום בו נולדתי ואליו חזרתי לאחר שעזבתי את הארץ, וגם המקום שממש מרגיש כמו בית בשבילי. בלונדון גרנו בדירה מרווחת באיזור מקסים ביופיו ודי בוהמי. כשעברנו להולנד לכפר על החוף שבו אנחנו גרים כעת, גרנו קודם במה שההולנדים קוראים ZOMERHUIS - שזאת מעין בקתה/עאלק בית שיש לאנשים בחצר ואותה הם משכירים לתיירים גרמניים בקיץ. בחורף הבקתות האלו ריקות, אז הם משכירים אותן לאנשים במחירים יחסית סבירים (והדגש פה על המילה "יחסית" - אבל כשאין ברירה, אז ממש אין ברירה). לא אשעמם אתכם בפרוט דרגות הדכאון שעברתי בעוד שניסיתי להסתגל לשינוי העצום בין מה שחייתי בלונדון (כולל תרבות וסוג אנשים) לבין המציאות שלתוכה התעוררתי כל בוקר. לקראת הקיץ היינו צריכים לעזוב ואז מצאנו דירה פיצפונת, אבל לפחות אפשר היה להתקין בה מכונת כביסה ומייבש (לוקסוס זה ממש מושג יחסי... עזבתי בלונדון דירה עם BUILT IN KITCHEN, מדיח כלים, אמבטיה ART DECO מקורית, ועוד ועוד). ואז סוף סוף מצאנו את הדירה העכשווית שלנו: ענקית לעומת מה שעברנו עד אז פה בכפר, אבל... אם אני משווה ללונדון, היא נראית כמו דירת עמידר... אז זהו. הקנה מידה שלי זה לונדון, ולעומתה אנחנו גרים בחצי מהשטח והנוחות והרווחה. אבל זה לא לתמיד. לשנה הבאה (או אולי זה יקח קצת יותר) בלונדון.

odedee

New member
הייתי אומר שזה שדרוג ../images/Emo13.gif

יש לנו דירה בישראל, בשוהם. אמנם חדשה אבל כמו כל דירה חדשה בישראל, היא לא מספיק מרווחת. שלושה חדרים לא גדולים. פה המבנה אמנם קצת ישן, יותר מ-50 שנה כנראה, אבל יש לנו חצר אחורית, הדירה הרבה יותר גדולה, והמיקום נהדר - ברחוב עם כל מיני מסעדות וחנויות, ולא בעיר שינה...

למעלה