שאלה על הפורום

• פותח הנושא eig
  • פורסם בתאריך

eig

New member
שאלה על הפורום

משום מה אני נכנס לפה לא מעט מאז היותי "גאה בחו"ל", למרות שעכשיו זה לא חו"ל עכשיו זה בית :) אניוואי (anyway), הפורם עושה סימנים של ישנוני משהו. האומנם ? מי הנפשות שנמצאות פה ? עוברות פה ? על מה הפורום בעצם מדבר? מה סיבת המפגש? איך מחיים את השטח? חברים להתעורר

ronnl

New member
זה לא חדש זה כבר הרבה זמן כך

וכנראה שאין לאף אחד מה להגיד כאן אז לא כותבים וכנראה שיש לכך סיבות

odedee

New member
המממ

נראה לי שאין המון גייז ישראלים בחו"ל, ולא כל גיי ישראלי בחו"ל נכנס/ת לפורום הזה. חוצמזה הפורום לא הכי וותיק ברשת, (לא זוכר כמה חודשים בדיוק) אז קצת קשה לו להתרומם

eig

New member
חי חי חי

אני חושב ש "להתרומם" זה הדבר שהכי פחות קשה לו :)

eig

New member
טוב, הנה משחק חדש !!!

עכשיו כולנו נצא לסיור בעולם, כל אחד יצלם ויצרף לפורו את הנוף הנשקף מהדירה שלו. אני הצעתי אז אני אתחיל. מי בתור ?

ronnl

New member
הנה

זה "נוף" החצר מלפני כמה שבועות כשנכנסתי לדירה החדשה בבקשה ממש "מקסים" אה?נו טוב הכל עוד חדש וטרי אז אין עוד כלום

odedee

New member
איזה, יופי, CN tower...

מקום מגניב. הייתם שם? אנחנו זיהינו אצלנו תופעה מעניינת - כנראה שכדי לא להדבק במאפייני התייר הממוצע, יש המון מקומות ידועים בסן פרנסיסקו שעוד לא היינו בהם... אחד מהם הוא הכנסיה שבתמונה - זה מה שרואים מהסלון שלנו, ממש מעבר לכביש - ועוד לא נכנסנו לראות אותה. טוב, אנחנו גרים פה רק תשעה חודשים...

eig

New member
האמת היא שכן, היינו במגדל

עוד בביקור הראשון שלנו בעיר בביקור בדיקה, עלינו לארוחת ערב רומנטית במגדל....שם החלטנו על הנישואים על המעבר לעיר וכו. זה על קצה המזלג כי זה סיפור ארוך מלא דרמות :) בכל אופן עכשיו הוא נשקף מכל חלון בבית כדי שלא נשכח איפה הכל התחיל :)

odedee

New member
אהה

אז תתחיל בסיפור הדרמטי... רצוי בשרשור חדש, יש פה מקום לזה

Joni M

New member
וזה הבניין שלי ../images/Emo15.gif

וכמו שאתם רואים, דלת הכניסה ממוקמת בין שתי חנויות סקס. אח,ניו יורק...

White Dragon

New member
רעיון מצוין!!!

וזה הנוף מהסלון שלנו מלפני בערך שתי דקות - מכל החלונות כל מה שרואים זה עצים ובניינים אחרים - אז חשבתי שזה עם הבניין עם הספא בחוץ הכי נחמד.

ro99

New member
סיבות רבות שונות ומשונות...

כבר העלנו את זה לדיון לא כל כך מזמן. יש גאים ישראלים בחו"ל אבל כנראה שתפוז זאת לא הכתובת הראשונה שעולה להם בראש כשהם חושבים על פורום לגייז (אני לא אזכיר את המקום שממנו כמה מאיתנו נדדנו לאחר שקטעו לנו את הפורום). הגענו בזמנו למסקנה שאנחנו צריכים במו ידינו להחיות את הפורום, וכמה מאיתנו העלו נושאים לדיון וכו'. כל דבר ניתן לדיון: מרציני עד לשטותי. בחודש-חודשיים האחרונים נראה לי שהפורום הזה נכנס ממש למצב של קומה (coma). אפילו מנהל הפורום נעלם ללא מילה... נשארנו יתומים וחלק מאיתנו כנראה מסתובבים בחוץ לאחר שקיעת החמה ללא נעליים וללא ארוחת ערב ולא זוכרים את הדרך הביתה... אנשים מוכרים נפלו מקצה כדור הארץ... אני חושבת שכל מי שצורם לו שריק פה ומלא הדים צריך לקחת יוזמה ולהתחיל דיונים ועוד. אז כל הכבוד לך eig! נראה לי שהחזרת כמה מאיתנו לחיים!
ובנתיים, הנה הנוף מהחלון שלי בינואר השנה.

eig

New member
יו קרררר

מה שמזכיר לי שהשנה זה יהיה החורף האמיתי שאעבור :) נצלם לכם את אותה התמונה עם השלג ... לא עוד יותר מדיי זמן מרגישים כבר את הקיץ עושה סימנים של בורח לפעמים בערב.... מעניין איך החתולה תגיב שהיא תראה שלג מהחלון בפעם הראשונה :)

למעלה