שאלה על הפונקציה show_source...
אני מניח שכולכם מכירים את הפונקציה הזאת..ניתקלתי באיזה בעיה קטן קטנה שאני לא חושב שיש לה פתרון.. הפונקציה לא יכול לקבל משנה, רק שם מוגדר מראש.. ז"א נגיד אני רוצה לעשות דף לפי משתנה ששולחים לו הוא יציג את המקור.. יענו נגיד אני נכנס ל www.mysite.co.il/source.php?page=index.php זאת אומרת אני מבקש מהדף source שיראה לי את המקור של דף index.php עכשיו דף source.php נראה כך:
אני מניח שכולכם מכירים את הפונקציה הזאת..ניתקלתי באיזה בעיה קטן קטנה שאני לא חושב שיש לה פתרון.. הפונקציה לא יכול לקבל משנה, רק שם מוגדר מראש.. ז"א נגיד אני רוצה לעשות דף לפי משתנה ששולחים לו הוא יציג את המקור.. יענו נגיד אני נכנס ל www.mysite.co.il/source.php?page=index.php זאת אומרת אני מבקש מהדף source שיראה לי את המקור של דף index.php עכשיו דף source.php נראה כך:
<?php $page = $_GET[´page´]; show_source(´$page´); ?>
זה לא עובד !! למה אתם שואלים?? הסיבה לכך שהפונקציה יכולה לקבל רק משהוא מוגדר מראש בתוך סוגרים, לדוגמא:<?php show_source("index.php"); ?>
פשוט לא מצאתי דרך להעביר לפונקציה שם של דף בתור משתנה.. אשמח אם מישהו מכיר דרך לבצע זאת או אם באמת אין דרך, רק תגידו לי כי אני כבר מיואש.. תודה מראש