שאלה על הסרט

kobi 23

New member
שאלה על הסרט

היי , אני יודע שקלסי גרמר משתתף כמדובב בסרט. כידוע הוא תמיד דובב את סייד שאו בוב. את מי הוא מדובב בסרט ? אולי את מנהל הEPA ?!

starman

New member
מצטער לאכזב , קלסי לא דיבב בסרט .

מנהל ה-epa מדובב על ידי אלברט ברוקס שמדובב הרבה פעמים בסימפסון .

kobi 23

New member
אה אוקיי' משום

משום מה היה נדמה לי שהוא היה בקאסט של הסרט

Benn Is Kane

New member
זו הייתה האבידה הכי גדולה, ללא ספק.

בוב הוא אחד מהדמויות הכי גדולות שלהסימפסונס, וזה פשוט כואב ומבזה שדמות כ"כ גדולה לא הפיעה אף לא פעם אחת, בעוד דמויות הרבה פחות מעניינות כמו קלייטוס למשל, שהוא לדעתי אחת מהדמויות הכי פחות מצחיקות בסדרה, הופיעו ואפילו קיבלו יותר מ-4 שורות (כשדמוייות כמו ווילי למשל, לא קיבל אף לא שורה אחת).

homerJsimpson

New member
../images/Emo45.gif חוץ מההשמצה על קליטוס

מאוד כאב לראות שווילי ובוב נזרקו הצידה, ועוד יותר כאב לראות שברנז קיבל שורה וחצי. ובקשר לקלייטוס, אני אומנם לא חושב שהוא מגיע לרמתם של השלושה הנ"ל, אבל הוא אדיוט הכפר המושלם.

גם האחיות של מארג' אם שמתם לב

הראו אותם פה ושם בקושי אבל בלי דיבור זה מוזר כי הן אחת הדמויות המרכזיות ,ואגב למי יש את הקטע בסוף אחרי הכתוביות כי שמעתי שיש שם משהו מעניין.

kobi 23

New member
עוד קטעים שאהבתי בסרט

לאחר צפייה חוזרת (בזכות האימיול) הנה עוד קטעים שאהבתי 1.בזמן החיזיון של אייב , הומר מעיין בתנ"ך ואומר "אין בספר הזה תשובות" . 2.פלנדרס מציע לבארט מכנסיים שהוא מחזיק ספייר "אתה יודע איך זה שהילדים משפשפים את המכנסים בתפילה" 3.כל הקטעים עם החזיר היו פשוט קרועים , במיוחד שהומר רצה לנשק אותו 4."נבחרתי להוביל לא לקרוא" (באנגלית זה נשמע יותר טוב) היו עוד הרבה אבל אין לי כוח לכתוב ( :

למעלה