שאלה על היל טו

xlife

New member
שאלה על היל טו

א. האם צריך ממש לשלוט בהיל דאון לפני שניגשים ללמוד את השיטה? ב. וחשוב יותר, הם זה ימין ימין שמאל שמאל או ימין שמאל ימין שמאל

soad26

New member
אני מקווה שאתה מבין אנגלית

http://youtube.com/watch?v=SSKS9a9NuPc

Mother Man

New member
תנסה את שתיהן!

תחקור, תחרוש, פשוט נסה לתרגל את הטכניקה על הרצפה בזמן העבודה, ברכב וכדומה רק בשביל שהרגל תרגיש את הפיל

xlife

New member
זה לא ממש ענה לי על השאלה

לא הבנתי אם אני צריך לעשות מכה אחת בימין אחת בשמאל או שתיים בימין שתיים בשמאל

Mother Man

New member
תשובה

תתאמן שבוע על ימין שמאל ושבוע לאחר מכן ימין ימין שמאל שמאל. נסה לשחק איתם שכל פעם רגל אחרת תוביל בוואריאציות שונות.

WinterZ

New member
../images/Emo207.gifמעבר לעובי אחר של מקלות

היום אחרי שבירת מקלות מרובה הלכתי לחלילית לקנות לעצמי זוג ראשון שהוא לא למטרת אימונים והוא עבה יותר מ-5A. אני אישית קניתי 5B, וזה ה-זוג בשבילי. הבנתי שעם חזרות/הופעות הקרובות המקלות 5AL שלי נשברו מהר מדי (פרו-מארק רינגו סטאר סיגנצ'ור). המעבר עד עכשיו מרגיש לי נוח מאוד, ואפילו אני שוקל מעבר כולל ל-5B (כלומר, קניה של עוד 2-3 זוגות כאלה). ד"א אני משתמש ב-Wood Tip. מקלות מעולים. עוד מישהו עשה טרנספורמציה בגודל המקלות שלו ?

dudester

New member
ניגנתי הרבה זמן 5B

ועכשיו אני דווקא עם Vater Fusion שלא מאכזבים בכלל. לא עבים מדי, לא קלים מדי, יש להם טיפ עגול ונחמד שמוציא אחלה בחלה של סאונד. אבל זה לא באמת עניין גדול. 5B זה לא לג'אז, יש הרבה שליטה אבל הם קצת מקטינים את מרחב התמרון לטעמי.

new blood

New member
מישהו יכול להסביר לי

מה ההבדל בין 2B ל-5B ? 2B אמורים להיות יותר כבדים מה-5B? תודה :)

M K R

New member
2B יותר עבה ויותר כבד

אני מנגן עם 5B ויש לי 2B רק לאימוני פד, אני לא מכיר מישהו שמנגן עם 2B על סט, למרות שיש אבל מעט, זה כבד מידי, 5B זה לרוק בעיקר.

למעלה