שאלה על הטופיק...

MaGeFa

New member
אבל אני רוצה שישאר גם הטופיק...

הקודם ושרק הססמא כביכול תתווסף בהתחלה

MaGeFa

New member
תודה רבה..

אהבתי את מה שעשית.. אבל אני גם עשיתי משהו בהרבה יותר קל לדעתי :) לפני התחלת הסקריפט אני מכניס לו את הערך של primepass% ו secpass%
on *:text:!npass*:#sw.tacs:{ if ($2 == prime) { set %passtopic $chan(#sw.tacs).topic | topic #sw.tacs $replace(%passtopic,%primepass,$3) | set %primepass $3 } if ($2 == sec) { set %passtopic $chan(#sw.tacs).topic | topic #sw.tacs $replace(%passtopic,%secpass,$3) | set %secpass $3 } }​
וזה עובד מצוין :)

havlaz

New member
למה שלא יעבוד עם |

ויכניס לשם? פשוט את כל התכולה שלו, במקום לשנות את המבנה שלו?

havlaz

New member
לא הבנת..

שינת לו את ה() ל: והשתמת בPUT שאלתי (אתה נראה טיפוס מבין), מדוע בחרת :, ולא לעבוד עם ה| שנמצא כבר שם עם : אתה הורס לו את הצורה של הטופיק. ונשמח להכירך סוף סוף רשום תניק!

MaGeFa

New member
למשל

אם הטופיק הקודם היה Have a nice day אחרי שרושמים newpass loop! שהטופיק ישתנה ל Newpass: loop , Have a nice day אני נורא אשמח אם תעזרו לי, אני לא ממש יודע אך לקבל את הטופיק למשתנה :\

havlaz

New member
ואם הסיסמא שווה?

ואם הטופיק מכיל את הסיסמא? ואם מישהו שינה את הטופיק לא על ידי הסקריפט שלך?

MaGeFa

New member
שאלה על הטופיק...

נגיד אני רוצה לעשות שכאשר רושמים
!newpass BLA​
אז שזה יקח את הטופיק של הערוץ יוסיף בהתחלה את Newpass: Bla ויעשה את זה כטופיק חדש באותו ערוץ אפשרי?

havlaz

New member
לא נכנס בטופיק

אז נכניס פה יש גם ישור

topic $chan $chan($chan).topic Newpass: $2-​
ובהזדמנות זאת! שאתם מעתיקים קודים יישרו אותם עם "תחילת/סיום קוד" מאודד מועיל!

MaGeFa

New member
אממ מתווסף בסדר.. אבל מתחלף :\

on *:text:!npass *:#sw.tacs:{ if ($2 == prime) { topic $chan 192.116.202.203(12 $+ $3 $+ ) $chr(124) $chan(#sw.tacs).topic } if ($2 == sec) { topic $chan 212.179.22.218(12 $+ $3 $+ ) $chr(124) $chan(#sw.tacs).topic } }​
אז ככה.. תודה על כל העזרה.. אבל הבעיה שלי פה שאני רוצה שהססמאות יתחלפו בטופיק לא יתווספו :נגיד הטופיק
192.116.202.203(prime) | 212.179.22.218(sec) | blalal balal​
עכשיו אני רוצה רק ש הPrime ישתנה כשרושמים npass prime pass! וכשרושמים npass sec pass! אז ה sec ישתנה ולא כל הטופיק.. אני חושב משהו עם רווחים אפשר לראות איפה יש רווח או משהו כזה.. אבל לא כל כך מבין ברווחים :\ עזרה? בבקשה?

havlaz

New member
גם prime

וגם sec צריכים להיות בטופיק? אם רק אחד מהם, וזה מתחלף פשוט בחדש תשנה את הקטע שמקבל את הטופיק מהחדר ל
$deltok($chan(#sw.tacs).topic,1,124)​
זה ימחוק את כל הקטע הראשון שבא לפני | שזה התוספת שלך ואז להוסיף את הכל מחדש

למעלה