שאלה על החלפת מזון

sunrize1

New member
שאלה על החלפת מזון

אני מתלבטת בקשר להחלפת המזון לכלבתי (למי שזוכר,פינצ'רית ננסית בת 10). עד עכשיו היא אכלה בונזו ומכיוון שלאחרונה יש לה התקפי אלרגיה, המליץ הווט' להחליף לה את המזון. רציתי לקנות נוטרה צ'ויס, אבל המוכרת אמרה לי שעדיף שאקנה פרופלן סלמון. מצד שני,קראתי שכדאי להאכיל כלבים שסובלים מאלרגיה,במזון שמכיל כבש ואורז. ומה שבאמת מדאיג אותי,שאולי היא בכלל לא תאהב את האוכל החדש ואני לא יודעת במה כדאי לבחור. מה אתם מציעים מנסיונכם? כל עצה תתקבל בברכה

sunrize1

New member
מקפיצה לפני שייעלם ../images/Emo105.gif

ואודה למי שיביע את דעתו...

ferrarious

New member
אוכל לכלבים אלרגיים לעוף

נכון לרוב ממליצים על אוכל המבוסס על בשר בקר אם לכלב יש אלרגיה לאוף אך אוכל עם סולומון יתאים גם. לרוב בכל חנות שמכבדת את עצמה יש דוגמיות של האוכל או לחילופין יתנו לך אפשרות תוך שבוע, שבועיים לחזור עם השק הפתוח ולהחליף אותו למשהו אחר אם הוא לא יתאים לכלבה שלך. לא רוצה להמליץ על חברה כלשהיא כי יש לי ניסיון רק עם רויאל קאנין וטכניקל ואוכל שמבוסס על עוף בלבד, לכן עדיף שתחכי למישהו שיש לו ניסיון עם סוגי אוכל שיתאימו לך, בכל אופן יתכן שהכלבה שלך אפילו לא זקוקה לאוכל על בסיס שונה מעוף, יתכן שהבעיה היא באוכל שהיא אוכלת כרגע שלא נחשב לאיכותי. בנוסף אולי כדאי לך כבר להתחיל להאכיל את כלבתך באוכל לכלבים בוגרים ( senior ).

shirili

New member
הייתי לוקחת סניור פרופלן

היות ופרופלן הוא מזון ברמה גבוהה שאין להשוות לבונזו שעשוי מקמחים וכו... תקני שק קטן של 3.6 ק"ג סניור ותראי איך הכלבה מגיבה... אם המזון לא יתאים לה אז הייתי מנסה את הסלמון. הרבה פעמים כשכלב אוכל מזון באיכות נמוכה אז כאשר הוא סוף סוף מקבל משהו טוב יותר זה פותר את הבעיה

toomuchdogs

New member
הנוטרו צ'יוס מעולה, אחד הטובים שיש אם לא הכי

ליוקנובה אגב, יש מזון שנקרא סניור 11+ אולי שווה לך לנסות, יש גם 7+

למעלה