שאלה על הורדת שיער..

שאלה על הורדת שיער..

באיזור המפשעה.. אממ אולי ישמע טיפשי אבל יש לי כמה שאלות.. 1) יענו עד איפה מורידים בדרך כלל רוב הבנות?? רק את הלמעלה כזה? ומה עם הצדדים( אוף הסתבכתי בתיאור.. : P ) 2) איך מורידים למעלה (עד תחילת הקו יענו...שוב הסתבכתי..) בלי שיהיו פיצעונים אדומים??? מישהי ניסתה עם מכונת פינצטות כזו?? זה גם משאיר פצעונים?? 3) אממ מפריע לי השערות גם בהמשך יענו בחריץ מאחורה.. :p איך אפשר להוריד שם?? מקווה שלא סיבכתי ת'עניין ויהי למישהי תשובה.... :) תודה מראשש אני:)

Dotan83

New member
מה זה מעניין?!

תפסיקי לנסות להיות כמו כולן תעשי מה שנעים לך למה את מורידה שערות? שערות זה סבבי פצעונים זה אוואי (כואבי)

the evil 1

New member
מכונה עושה פיצעונים!!!!!!

אני בעד שעווה. אני לא יודעת על שום נורמה ספציפית, יש לי חברות שמורידות הכל יש שמשאירות קצאת ויש שעושות צורות משעשעות, ויש לי גם חברות שלא מורידות כלום. זה מעוד אינדבדואלי אבל בשום פנים ואופן לא להישתמש במכונה, אפשר שעווה, קרם להסרת שער (לממש רגישות) או גילוח (יש בנות שיש להן פיצעונים גם מיזה). עגב, מי שעושות שעווה, עושה זאת בדרך כלל אצל אשת מקצוע.

מה עדיף שעוה או גילוח?

אני גם רוצה להוריד ועד היום אף פעם לא עשיתי שעווה, רק גילוח ברגליים וידיים. האם זה לא יהיה נורא אם אגלח את המפשעה? האם זה גודל יותר מהר כשמגלחים? זה די תעסוקה כי אם לא מגלחים בזמן זה נהיה קוצני ולא נעים לבן הזוג? הצילו!!! אני ממש חסרת ביטחון בעניין הזה ובעלי לוחץ עלי שאגלח...

88אני88

New member
לא בסדר מצידו ללחוץ עלייך, זה הגוף שלך!

וזה נורא אינדיבידואלי, אבל עד כמה שאני מבינה, גילוח עלול לגרום לפצעונים, אז אולי עדיף לפנות לאשת מקצוע שתעשה לך שעווה...

בפיתה

New member
חמודה, שמת לב שבכל ההודעות שלך כאן

את מספרת כמה בעלך לוחץ עלייך? ובכל מקרה, את 13 שנים עם הבנאדם הזה ובכל ה-13שנים האלו לא יצא לך לגלח את המפשעה? לעשות שעווה? קרם? משהו? נו באמת.

כן...לא יצא לי...לא רציתי...

אני טיפוס חששן שפוחד לנסות דברים חדשים ושונים...בעלי לא לוחץ על ילכלום...הוא רק מציע/מבקש לשיקולי...

בפיתה

New member
כתבת בפירוש שהוא לחץ

גם בהודעתך למעלה ציינת שהוא לוחץ עלייך לשכב איתו הרבה אפילו שאת לא נהנית. זה קשר לא בריא ולא נכון. טוב לך להיות במערכת יחסים כזו? לי חבל לראות איך את הורסת את עצמך, אבל שיהיה לך בכיף.

the evil 1

New member
תעשי מה שבא לך !!

לא יותר ולא פחות, והידעת ? גם לך מותר לילחוץ !! אני ממליצה על שעווה, ואם העור שלך רגיש אז קרם.

טושית18

New member
אם מגלחים ואז לא זה גדל קוצני

תעשי מה שנעים לך...הוא יחה גם עם השיער

למעלה