שאלה על הבת

פיאמטה

New member
שאלה על הבת

שלום וברכה
ביתי נולדה ב- 11.4.95 עומדת להתגייס מאוד בקרוב. אני מלאת חששות ,באופן טבעי מהלא נודע ומאיך יהיה לה
האם ניתן לראות ע"פ תאריך הלידה את יכולת ההתמודדות,ואיך יהיה לה?

לגבי שם - ושם משפחה באופן טבעי מעדיפה לשמור עליה היא אינה יודעת שאני כותבת. אך אם יש צורך אשלח
אני יכולה להגיד ששם פרטי ושם משפחה של ביתי נותן מספר נומורולוגי 8 .
תודה מראש פיאמטה

פיאמטה

New member
שאלה על הבת עוד פרט

לפי מה שראיתי שם פרטי נותן 3 אם זה יעזור
תודה

תשובה לפיאמטה

שלום יקרה

לחדד את סיפור הפרפר ...
עליך להרפות ולשחרר את הילדה...
עודף דאגה, "גוננות" יתר משרתים כנראה אותך ואת הילדה !

כדי להתמודד עם החיים צריך " ללכלך את הידיים "
אפשרי לה היא תסתדר הרבה יותר טוב ממה שאת חוששת.
כך היא תפרוש כנפיים, תתחבר למרכז הכוח ותממש אותו. או שהיא תישאר תלותית בך כל עוד את בסביבה.
לבחירתך.
ואת תוכלי לשחרר את כול העומס המיותר הרובץ על כתפייך, ותוכלי להתפנות לדברים אחרים.

התהליך קשה עבור שתיכן.
יש לכן תיקון משותף !
ממליץ לך להסתייע כדי להשתחרר ולשחרר " מהלופ " אותך ואת הילדה.

שבת של שלום יקרה

פיאמטה

New member
כל כך צודק...

והיא גם אומרת לי שאני צריכה ללכת לייעוץ כיצד לשחרר אותה.
תודה תודה . איך קובעים איתך פגישה מסודרת? אני אעשה לי מתנה ליום הולדת 50.

תשובה לפיאמטה

שלום פיאמטה .

ביתך לפי המספרים פוטנציאלית עוצמתית, חזקה ומאד חברותית.
ניתן לראות מהמספרים המרכיבים את מפת הלידה דמות מגוונת.
הילדה תסתדר ותתברג בצבא והכול בעזה"ש יעבור בשלום.

אני מאד מתחבר לפחד, לדאגה ולחשש שלך כהורה לילדה. ( עברתי זאת לפני שנתיים כאשר ביתי הבכורה התגיסה)
לבטח הוא מועבר בצורה ישירה, או עקיפה לילדה ומכביד.
יקל עליה לו ידעה שאת עומדת מאחוריה ושולחת אותה לצבא למרות הקושי האישי, בביטחון שהכול יעבור בשלום.
כאשר מתבגר יוצר שינויי הוא עובר תהליך המצמיח אותו ואותנו יחד.
אנו כהורים רוצים לעטוף ולרפד אותו בצמר גפן למזער את ההתמודדויות החדשות שעליו יהיה לעבור.

אך האם זה שרותי עבורו ?

סיפור נחמד: על ראש שבט אינדיאני שנתן לנכדו גולם של פרפר, וביקש מהילד לא לגעת בגולם.
רק להעניק לו חום ואהבה עד שיפקע מהפקעת ויעוף .
בשלב בו הזחל הפך לפרפר וניסה לבקוע מהתרמיל , הילד לא הצליח להתאפק ועוזר לפרפר לצאת.
הפרפר ניסה לרפרף בכנפיו ולאחר מספר נפנופים התרומם לעוף נפל ומת....
כאשר הילד הגיע בוכה לסבו ושיתף במות הפרפר.
הסביר לו הסב כי בתהליך בו הפרפר מנסה לצאת מהפקעת הוא מחזק את כנפיו...

הן הזחל והן ילדנו צריכים לעבור התמודדיות המכינות אותם לחיים.
ואנו ההורים עוברים את התהליך ובונים את המדרגה הבאה בתוכנו.
לומדים לגדול ולשחרר את הגוזל מהקן.

להקלה, ממליץ על תמציות פרחי באך. יש מספר תמציות התומכות מקלות ומסייעות לפחד ודאגת יתר לילדים.

פיאמטה

New member
תודה ....ועוד דבר

קודם כל תודה כי באמת מחזק לראות שהפוטנציאל קיים, גם אני רואה זאת כפוטנציאל.ואת הפוטנציאל ויש לה כוח ועקשנות פנימית.
עד היום : היא אוהבת חברה לרקוד שרה יפה מאוד ,אך ביישנית ודי נמנעת מליזום גם כדי לדחוף את החלק היצריתי שבה,כך שהמרחב החברתי מצומצם,בקושי יצאה, או בילתה בחבורות גדולות,עדיין לא צברה מספיק קילומטראג' בקטע הזה,היא ביישנית,שקטה,למרות שיש עוצמות,בפנים. היא נוטה הרבה לחשוב לפני,וזה תוקע אותה,נערה מאוד יפה,נעימה,"נקייה" על גבול התמימות. אין לה את הערמומיות והתוקפנות הנמצאת בארצינו בכל פינה,ודבר נוסף קצב איטי,קיבלה הערכות זמן בבגרויות ותלמידה טובה. מאוד יסודית,מאוד יצירתית,יודעת להקשיב,נאמנה,שומרת סוד,אוהבת חום אהבה משפחה,אף פעם לא היו בעיות במסגרת, או מרדנויות יוצאות דופן למרות שקצת היו וזה בסדר גמור.בקיצור אמא שלי הייתה קוראת לה שהיא רכה טעימה ונעימה כמו חבילת חמאה,שבשפה שלנו-שהיא לא עברית זה נשמע הכי מתוק. אז אתה מבין,רק בגלל כל הדברים החיוביים האלו אני חוששת מהמערכת הצבאית שלא תשבור אותה,סיפור הפרפר הוא נכון,וכבר אימצתי אותו. היא הקטנה שלי,כבר חווינו צבא קרבי עם בן. והיינו ואנחנו מאוד מגויסים אך הוא אחר.אז אולי אמשיך להתייעץ...בהמשך ניתן לזמן לעשות את שלו ונלך יום ביומו.המון תודה ואם למה שכתבתי יש לך עוד תוספות להגיד לי אודה מאוד.

למעלה