שאלה על הבוקר...

פגפגית

New member
שאלה על הבוקר...

בוקר טוב וחג שמח לכולם! ליאל שלי כבר בת שלושה חודשים כרו'/חודש מתוקן. לפי "הוראות" האחות בטיפת חלב אני עדיין ממשיכה להאכיל אותה (מטרנה סנסיטיב) כל שלוש שעות. על לפני כשבוע הכל הלך כשורה, אך לאחרונה היא אינה אוכלת כמו שצריך. היא אמורה לאכול כ-120CC אך היא החלה להקטין את הכמות שלה. לפעמים היא אוכלת 80, לפעמים מסיימת את כל הבקבוק ולפעמים מסתפקת רק ב-60. מה קורה פה? האם לדעתכם שיטת "אכול כל 3 שעות" כבר מעיקה עליה? האם כדאי להחליף תחליף? ועוד שאלה בעניין המשקל.. השבוע בשקילה היא הגיעה למשקל 3.780. האם זה משקל שהוא תקין (באופן יחסי כמובן) לתינוקת בת 3 חודשים שנולדה 1.250. האם יש איזושהיא טבלה בה יש טווח משקל לפגים? הרי בטיפת החלב אין חיה כזאת כלל...

../images/Emo65.gifצהריים טובים לך פגפגית../images/Emo13.gif

בקשר לאוכל, " הוראות ההפעלה " שאנחנו קבלנו שמאור השתחרר מהפגיה היו להאכיל כל 3 שעות וגם להעיר במידת הצורך מהשינה, עד שהוא יגיע למשקל של 3ק"ג.ברגע שהוא מגיע למשקל הזה , אין צורך להעיר אותו לאכול ואפשר להאכיל כבר כל 4 שעות. לדעתי ליאל מיצתה את שיטת 3 השעות , תני לה לאכול במרווחים גדולים יותר ותראי איך היא תגיב. בקשר לתחליפים למינהם, יש כ"כ הרבה סוגים ומינים וגוונים לאוכל שלהם, אם תראי שגם כאשר שעות היא אוכלת במרווחים גדולים יותר והיא עדין לא אוכלת טוב , תנסי להחליף את התחליף. לגבי טיפת חלב, למזלי הרב האחות בטיפת חלב שטיפלה במאור היתה בעצמה סבתא לפג קטן, ככה שהיא היתה זו שכל הזמן הרגיע אותי , ובנתה למאור עקומת גדילה שלו , ולפי זה היא בדקה אותו כל הזמן, כל עוד הוא התאים לעקומה של עצמו.... הכל היה בסדר
גידול מהנה, אנחנו כאן בשביל כל שאלה שיש לך. מה עם קצת תמונות לשטוף את העיניים
גלי

ronylew

New member
פגפגית

בנותיי כמו ליאל בגיל וגם במשקל לגבי האוכל מדוע היא אוכלת 120 CC לפי המשקל שאת מתארת היא צריכה בכל ארוחה לאכול כ 100CC החישוב מתבצע כך על כל קילו 200CC זה אומר שאם היא שוקלת כמעט 4 קילו תכפילי את ה4 ב200 זה יוצא 800 ואז מחלקים ל 8 יוצא שהיא אמורה לאכול 100CC בטיפת חלב הטעו אותי לגבי כמות האוכל והייתי מגיעה לפעמים ל 150CC הרופאים אמרו לי שזה אסור בגלל גודל הקיבה ושעליי להקטין לבנות מיד בכמות שאני נותנת להן , אני מציעה לך להתייעץ עם רופא כבר מזמן הפסקתי לסמוך על טיפת חלב רוני

hagit2000

New member
תשובה על הבוקר...

גם אנחנו קבלנו הנחייה להאכיל כל 3 שעות רק עד 3 קילו. לאחר ששני עברה את ה- 3 קילו, היא החליטה מתי היא רוצה לאכול. לגבי טיפת חלב, קחי אותם מאד בערבון מוגבל. הם לא כל כך יודעים להתייחס לילדים שלא עומדים בדיוק על העקומות. אנחנו הלכנו עם שני לרופא ילדים מהפגייה, כך שתמיד יכלנו לקבל תשובות לגבי כל דבר שהטריד אותנו.

למעלה