שאלה על הבוסטר

שאלה על הבוסטר

יש לי בוסטר שאני טוען אותו כבר 8 שנים, עד עכשיו (טפו טפו) הכל טוב אני מטעין בבית ואחר כך משתמש בו בהטסות, אבל כמו כל סוללה, לא צריך לעשות לו פריקה מידי פעם, 8 שנים רק הטענות זה הרבה זמן בלי לפרוק תודה דן

sagife

New member
אכן כך.

בעזרת מטען/פורק חכם תוכל לעזות זאת בקלות.

afnezer

New member
בדרך כלל

רוב מטעני השטח יש להם פונקצית פריקה , גם כל אדם וההחלטות שלו לגבי מתי לפרוק כל חודש או כל 10 טעינות וכו למרות שני לא מומחה גדול בסוללות אני מייעץ לך שאם אין לך פורק סוללות פשוט תשתמש בבוסטר עד אשר לא תוכל להניע איתו יותר וכך אתה עושה מעין פריקה .ויתקנו אותי המומחים בנושא זה עצתי

Red Ross

New member
פתרון פשוט

פעם במספר חודשים אני מחבר לבוסטר נורת להט קטנה של פנס כיס (3V) עד לכיבוי... * הבוסטר מתלבש על ההברגה בדיוק כמו על פלג!

sagife

New member
השיטות שצויינו אכן פורקות את הסוללה

לסייקל במטען חכם יש שני יתרונות עיקריים בהשוואה לשיטות אלה- *נמנע מצב של פריקת יתר.אם במהלך פריקה יורד מתח התא מתחת לגבול מסויים הסוללה יכולה להנזק. *מקבלים תוצאות מספריות לגבי המטען שנכנס ויוצא מהסוללה וכך ניתן להעריך את מצבה. לעצם העניין- לא הייתי קונה מטען חכם רק לטובת העניין המדובר. אם אתה זקוק למטען כזה, תוכל להנות ממנו גם ל"פינוק" סוללת הבוסטר. לשאלתו של דן- יש חיבור כזה. נראה כמו הקצה של מטען הבוסטר שלך.

amifi

New member
לא הבנתי מה הדילמה

אים הבוסטר עד עכשיו (טפו טפו) הכל טוב למה לדגת ולשנות ?

למעלה