שאלה על הבדיקה

benhouli

New member
שאלה על הבדיקה

אחרי שקיימתי יחסי מין לא מוגנים עם מישהי החלטנו ללכת לבדיקה לא עברו עדיין ה שלוש חודשים השאלה אם ניתן לגלות בבדיקה אם מישהו מאיתנו נשא את הנגיף מלפני שקיימנו יחסי מין ?

פחות משלושה חודשים

אם אדם נמצא חיובי אחרי פחות משלושה חודשים אז ניתן לסמוך על כך, אך לא ניתן לסמוך על תוצאה שלילית של בדיקה שנטלה אחרי פחות משלושה חודשים.

בדקיה אחרי פחות משלושה חודשים

אם אדם נמצא חיובי אחרי פחות משלושה חודשים אז ניתן לסמוך על כך, אך לא ניתן לסמוך על תוצאה שלילית של בדיקה שנטלה אחרי פחות משלושה חודשים.

benhouli

New member
אבל...

אם שנינו נבדקנו והתשובה יצאה חיובית אצל שנינו זה משקף את הזמן שהיה עד לפני שקיימנו יחסים ואם שנינו קיבלנו תשובה חיובית זה אומר שעד לפני שקיימנו את היחסי מין האחרונים היינו נקיים אז ממה אפשר להידבק אם לא היינו עם אף אחד אחר עד לזמן שקיימנו את היחסי מין האחרונים?

benhouli

New member
תשובה

עוד לא עשינו את הבדיקה נעשה אותה כנראה בימים הקרובים ואני לפחות מקווה שהתוצאות של שנינו יהיו שליליות ואז אני יהיה רגוע

benhouli

New member
תיקון טעות ....

שכתבתי קודם חיובית טעיתי התכוונתי שלילית מצטער !!!!

benhouli

New member
מבקש תשובה ודאית יותר..

דוקטור אני שואל שוב כי אני רוצה תשובה ודאית יותר זה מאוד חשוב לי והפעם אני אשאל את זה כמו שצריך אם קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם מישהי לפני שבוע ועכשיו שנינו החלטנו ללכת לבדיקה <אחרי שבוע> והבדיקה יצאה שלילית אצל שנינו ולא היינו עם אף אחד אחר במשך ה3 חודשים האחרונים זה אומר שאנחנו לא נושאים את הנגיף ואם ככה אז אין לאף אחד מאיתנו ממה להידבק אם לא היינו אם אחרים האם אני צודק ?

למעלה