שאלה על האקדמיה:

Outlast

New member
שאלה על האקדמיה:

מישהו מוכן, פעם אחת ולתמיד, להסביר לי מתי יש פרקים חדשים של האקדמיה? אני פותחת כל ערב, וזה תמיד משהו שכבר ראיתי, בד"כ גם משהו ישן.. אז אני מבינה שיש תקצירים ושטויות, וקטעים נבחרים וכו'.. אבל מתי משודרים פרקים חדשים, שעוד לא ראינו?? נמאס כבר.. תודה!

נראה לי שלזה התכוונת..........

כאילו.........יהיה ביום שישי הופעה נכון ?? אז במשך כל השבוע שאחרי ההופעה אז יראו את השבוע שהם עשו לפני ההופעה...... אבל לפעמים אין להם מה לשדר אז הם משדרים פרקים ישנים..... על זה דיברת ?!?

Kido2222

New member
שני שלישי רביעי פרקים של השבוע...

חמישי זה לקט של כל השבוע... ראשון זה התחרות+ הלקט יום שני מתחיל מחדש... עכשיו בשעה 18:20 בכל יום במהלך השבוע יש את הפרק שהיה אתמול ב22:30 למשל... יום ראשון ב22:30 יש את התחרות... ביום שני ב18:20 יהיה שוב את אותו פרק ורק ב22:30 יהיה פרק חדש... ברור?

Outlast

New member
אוקיי, שניכם אמרתם דברים שונים..

אני חשבתי שזה כמו שאתה אמרת, אבל קורה כל הזמן שאני פותחת את הטלויזיה בערב ויש פרקים ישנים, ופשוט לא יוצא לי לראות פרקים חדשים! זה ממש מעצבן.. בכל מקרה, תודה..

22:30.

ערוץ ביפ
הממ.. כמו שאמרו יום ראשון>ההופעה של יום שישי ששודרה בערוץ 22.. יום שני>פרק חדש. יום שלישי>פרק חדש. יום רביעי>פרק חדש. יום חמישי>או לקט של השבוע או פרק חדש.בכל מקרה שווה צפיה. יום שישי>בערוץ 22..ההופעה..
ENJOY

למעלה