שאלה על דררות

brotal

New member
שאלה על דררות

כמה עולה דררה מצויה (ירוקה) האכלת יד? כמה עולה המוטציה הכי זולה? הן מדברות? באיזה כלוב כדאי לשמור אותה? 10X

דררות..

ירוקה עולה בין 200- 400 ש''ח, המוטציה הכי זולה לדעתי היא כחול שהמחיר הוא בין 500-700. עם אתה מעוניין יש לי דררה ירוקה האכלת יד, וגם צהובה, כחולה ואפורה האכלות יד.

דררות

דררה ירוקה צריכה לעלות 200-300 שקל למוחתם תמיד אפשר למצוא יותר זול או יותר יקר זה תלוי במגדל.. גם בשאלה השניה ששאלת הכול תלוי במגדל (או בחנות) ובמחירים שלו יש דררות שמדברות...אבל זה די קשה ללמד אותם לדבר כי אין להם יכולת לחכות קולות דיבור.. אבל אפשר ללמד אותם לשרוק!הם יחכו את השריקות שלך מצוין!! באיזה כלוב??אתה מתכוון לגודל?? כמה שיותר גדול יותר טוב!!!

brotal

New member
אה יופי... לא יקר מדי.. בקשר לכלוב

ברור שכמה שיותר גדול הרי זה משובח. אבל מהו הגודל הנורמאלי? גודל שהדררה תוכל נגיד לרחף מעט (לא לעוף כי מקצצים להם את הנוצות). לא כלוב כזה שהיא לא תוכל למתוח את הכנפיים עד הסוף.. בואו נומר את זה ככה.. והכי חשוב, כמה יעלה לי כלוב כזה?

אמממ..

אני חושב ש70 על 70 יהיה מעולה גם תוכל לשחק... ודררה מוחתמת (גזוררת כנפים) לא צריכה לרחף כי אתה גוזר לה כנפיים.. (אלא אם כן אתה משאיר ולא גזור ואז אתה לוקח סיכון) אם תרצה יש לי כלוב למכירה..(גודל 90 על 90) אם אתה מעונין אז בפרטי!

a lost seashell

New member
לדררה שלי יש כלוב של ג'אקו

הוא עלה לנו 340 ש"ח. נפתח מלמעלה ומלפנים עם שלושה מקלות... אם בא לך את השם של החנות צור קשר בפרטי

הכלוב של מנצור זהירות חפירה |זהירות

למנצור הדררה שלי יש כלוב שבניתי בעצמי. בחנות של מוצרי גינון מצאתי רשת שחוריה לא גדולים מדי והיא מגלוונת (כלומר, מצופה וצבועה, לא פלסטיק! הוא יכרסם את זה! וגם לא פלדה כי זה עלול להחליד). אבל היא מספיק רכה שאוכל לחתוך אותה עם מספריים חזקות. עשיתי מדידות ויצרתי כלוב ממש גדול (1.50 על 2 מטר) שחיזקית אותו למעקה קבוע עם אזיקונים. רשת זה טוב כי הוא יכול להיתלות על זה בכיף ולטפס. שמתי בפנים תא הטלה (פעם עוד היתה לו נקבה.. היא ברחה לצערי). את אחת הדפנות של הכלוב חתכתי בצורה כזו שאני יכולה להרים חלק ולהיכנס פנימה לצרכי ניקוי וכו. העברתי גם חבל כמו של הצופים מצד לצד ומנצור עושה עליו שיגועים! וגם תליתי מהתיקרה עוד קצת צעצועים. עכשיו נהיה חורף בירושלים אז קניתי עסק שקוף ואני אצפה לו את זה מכל הכיוונים שלא יהיה לו קר למנצורון שלי! בקיצור, ולסיום החפירה, אני ממש ממליצה לך לעשות כלוב לבד זה יותר זול והרבה יותר כיף!

danielia1

New member
צבע יכול להוות בעיה

אם הוא מתקלף ורעיל. הפתח צריך שיהיה דלת ממש עם משקופים וצירים ווילון בפנים שלא יברח לך. מה זה עסק???? פלסטיק ? פיברגלס? . בהצלחה. תדאגי שתהייה לו נקבה.

brotal

New member
פיברגלס זה חומר לתעשיית גלשנים.. מה

הוא קשור לנושא? חוץ מזה, יש הרבה רשתות גומי ופלסטיק שהחומר עצמו בצבע מסויים.

brotal

New member
אהבתי את הרעיון!

אם לא איכפת לך, תסבירי לי שוב איך סידרת את המגירה למטה שיהיה אפשר לנקות?

הכל ענין של הנדסה

אני לא יודעת על איזה שטח אתה עושה את זה. בכל אופן הרשת שלקחתי אינה מתקלפת! ואני ממליצה לבחון היטב את הכלוב אחרי שבנית לבדוק שאכן אין פרצות כי התוכים הם חכמים, ימצאו תדרך שלהם החוצה! אם ממש בא לך להשקיע ראיתי אצל מישהו שהוא עשה דלת כפולה: פותח, ניכנס לתא קטן, סוגר ואז פותח עוד דלת וניכנס לכלוב זה הכי בטוח. לסיכום, מדוד ותכנן את הטריטוריה הנפח והגודל של הכלוב, תקנה תחומרים ולך על זה. אם אתה עושה מוטות מעץ (שיחזיקו את הכלוב) רק קח עץ חזק למה דררות מפרקות הכל!

edenk1

New member
כנסי פירטתי פה הכל

דררה ירוקה האכלת יד עולה בסביבות 200 שקל פלוס מינוס מוטציות יש הרבה, לבן אפור צהוב כחול מחירים וכמובן שמדברות... אני אישית שמעתי דררה מדברת ואומרת מניאק זה היה דבר פשוט יפה ! כלוב, לכי לחנות הם כבר יגידו לך מה מתאים לדררה ואת הסכומים תראי לפי העין רצוי כמה שיותר גדול ועם הרבה משחקים שלא ישעמם מקווה שעזרתי ! עדן.

למעלה