לא חדשה, אך שקטה ואמפטית לכולן בטיפול בוולפסון (ראשון, לאחר סדרה של IVF באיכילוב) קבלתי ארגסט ביום ה-19 וביום ה-21 תוספת דקה.. מה זה עושה? מדוע לדחות את קבלת הווסת? מה משיגים בכך? תודה ולכולן בהצלחה..
מחליט מתי יהיה הביוץ לפי כל הנתונים שלך שזה: גודל זקיקים, בדיקות דם. וכל זאת בכדי שלא יהיה הסיכוי הכי קטן שהיית בביוץ ואז אין אפשרות לעשות את הטיפול וברגע שאת מזריקה כוריגון ככה הוא יכול לעקוב אחרי הביוץ שלך ולדעת שתוך 34-38 שעות מהכוריגון יהיה הביוץ שלך. וכן דקא כשמו כן הוא מדכא ביוץ עד מתן הכוריגון. מקווה שהבנת ענבל
אז זה אמור להרגיע את התפתחות המוקדים ולדכא אותם וכך לתת מצע טוב יותר לקליטת הריון. אני גם מטופלת בדקא ארוך-אם את מעוניינת - שלחי לי מסר. שבת-שלום והרבה הצלחה. שוגה
כמו שכתבו הוא כדי שלרופא תהייה שליטה על הביוץ כך שלא תבייצי לפני השאיבה. אני כן קיבלתי מחזור באמצע ואז התחלנו עם ההורמונים. לגבי תופעות לוואי דיברו על דיכוי גם במובן המיני מה שלא היה לי ועל גלי חום שהיו לי רק יומיים למשך חצי שעה הבאסה זה שזה ארוך ארוך וצריך לקבל הרבה זריקות. שיהיה בהצלחה.
הרעיון הוא לנטרל את ההיפופיזה ולמנוע ביוץ עצמוני. לכל רופא יש את השיטה המועדפת עליו, וכנראה מחלקה שאת מטופלת זאת ברירה המחדל. נועם ~שחשבה שהפורום כבר הלך לישון
הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. הדקה ניתן על מנת לנטרל את מנגנון הביוץ הטיבעי. כאשר מקבלים הורמונים יש עליה גבוהה באסטרוגן (E2) שיכול לגרום להפרשת LH ולביוץ מוקדם מידי. דיכוי ההיפופיזה מונע הפרשת LH. יש כל מיני שיטות לדיכוי, אחת מהן היא דקה ביום ה21. בהצלחה נועם