SivanILoveU
New member
שאלה על דלקת כתף
שלום
חיפשתי קצת באנטרנט וראיתי כמה קישורים לפה ושהמנהלים מבינים עניין אז אשמח לעזרה
לפני חודשיים, הרמתי מוט של דדליפט (כ 60 קילו) אל הוו-ים של הבנץ' פרס (אין כלוב במכון)
התנועה של המוט מגובה המותן ללמעלה הייתה כמו של upright row
באותו רגע הרגשתי קליק בכתף שמאל ומאז יש לי שם כאבים מקדימה: בעיקר בלחיצה חזה\פרפר וכשאני נשען על הכתף
אורטופד חושב שזה דלקת בביספס, US תקין
3 שבועות אתופן לא שינה כלום
שבועיים של נקסין גרמו לשיפור גדול (סיימתי את הנקסין לפני שבוע)
הייתי גם בפגישה אצל פיזיו' הוא אמר שאפשר לעשות מה שלא כואב (שזה כמעט הכל) ומה שכואב (לחיצת חזה) אפשר לעשות עם משקל נמוך. לדבריו הנזק כבר נגרם או משהו כזה...
אז מאז הנקסין, כבר 2 אימונים שזה המצב:
מקבילים + אוברהד פרס: מרגיש כאב מאוד עמום (ברמה שאם לא הייתי יודע שלא הייתה לי דלקת לא הייתי מתייחס לזה)
לחיצת חזה: אותו דבר, בתנאי שאני מכניס את המרפק פנימה. אם אני מנסה ללחוץ שהידיים ב 90 מעלות לגוף (זתומרת שהידיים בין מרפק למרפק יוצרות קו ישר אחד) זה קצת כואב
כל השאר בסדר גמור
חשוב לציין שאחרי האימון למרות שלא כ"כ גרמתי לכאב, במשך כמה שעות אני מרגיש את הכתף יותר כשאני נשענן עליה (בד"כ זה כאב עמום וקל. בשעות של אחרי האימון של די כואב ואז חוזר לנורמה)
אז דבר ראשון ראיתי פה הרבה המלצות על הכורכום ואני חושב שאני אצליח לקחת
השאלה שלי היא לגבי אימונים:
כדאי להימנע ממשהו או להמשיך ככה ?
שלום
חיפשתי קצת באנטרנט וראיתי כמה קישורים לפה ושהמנהלים מבינים עניין אז אשמח לעזרה
לפני חודשיים, הרמתי מוט של דדליפט (כ 60 קילו) אל הוו-ים של הבנץ' פרס (אין כלוב במכון)
התנועה של המוט מגובה המותן ללמעלה הייתה כמו של upright row
באותו רגע הרגשתי קליק בכתף שמאל ומאז יש לי שם כאבים מקדימה: בעיקר בלחיצה חזה\פרפר וכשאני נשען על הכתף
אורטופד חושב שזה דלקת בביספס, US תקין
3 שבועות אתופן לא שינה כלום
שבועיים של נקסין גרמו לשיפור גדול (סיימתי את הנקסין לפני שבוע)
הייתי גם בפגישה אצל פיזיו' הוא אמר שאפשר לעשות מה שלא כואב (שזה כמעט הכל) ומה שכואב (לחיצת חזה) אפשר לעשות עם משקל נמוך. לדבריו הנזק כבר נגרם או משהו כזה...
אז מאז הנקסין, כבר 2 אימונים שזה המצב:
מקבילים + אוברהד פרס: מרגיש כאב מאוד עמום (ברמה שאם לא הייתי יודע שלא הייתה לי דלקת לא הייתי מתייחס לזה)
לחיצת חזה: אותו דבר, בתנאי שאני מכניס את המרפק פנימה. אם אני מנסה ללחוץ שהידיים ב 90 מעלות לגוף (זתומרת שהידיים בין מרפק למרפק יוצרות קו ישר אחד) זה קצת כואב
כל השאר בסדר גמור
חשוב לציין שאחרי האימון למרות שלא כ"כ גרמתי לכאב, במשך כמה שעות אני מרגיש את הכתף יותר כשאני נשענן עליה (בד"כ זה כאב עמום וקל. בשעות של אחרי האימון של די כואב ואז חוזר לנורמה)
אז דבר ראשון ראיתי פה הרבה המלצות על הכורכום ואני חושב שאני אצליח לקחת
השאלה שלי היא לגבי אימונים:
כדאי להימנע ממשהו או להמשיך ככה ?