שאלה על דחייה

מישהי1631

New member
שאלה על דחייה

ניסיתי להתיידד עם מישהי בריקודי עם. עוד ניסיון כושל. שוחחנו כמה פעמים סמול טוק. הצעתי לה חברות בפייסבוק, ואם אני מבינה נכון את הטכנולוגיה, קיבלתי סירוב וחסימה. ושוב, השאלה: למה??? היא לא יודעת על הצרות שלי. הייתי נחמדה ומחוייכת כמיטב יכולתי. ניסיתי להגיד לה שלום בשבת האחרונה ולהחמיא לה על המכנס שלה והיא סובבה גב ורקדה הלאה. המקרים האלה מטרידים אותי הכי הרבה. מה קורה איתי? רשום לי "חריגה" על המצח? איך אפשר לדעת? הרי אני לא יכולה לגשת ולשאול אותה.

תביאי בחשבון שלא תמיד זו את, במקרים רבים זו היא. או זה הוא.

סירבה וחסמה? תגובה קיצונית וגסה. אשה עם הרבה רוע. החמאת לה והיא אפילו לא ענתה, סובבה את הגב ורקדה הלאה? היא חסרת נימוס, חסרת חינוך, וכאמור אדם רע.
&nbsp
אפשר רק להצטער איתך שנפגשת באדם כזה.
ולפי הכתיבה שלך (וקראתי הרבה הודעות שלך) את אדם חיובי מאד.

מישהי1631

New member
תודה פנתרית ומרתה

אני צריכה למצוא דרך להשלים עם הבדידות. לשמוח שיש לי משפחה גרעינית ולדעת שלא יהיו עוד קשרים. כמו שהפולניות אומרות: "אני אמות לבד". אני חסרת בטחון מדי, מדוכאת מדי. איך מתרגלים? אין לי מושג.

MidLIFEcRISIS

New member
קודם כל, תמיד יכול להיות לזה הסבר פשוט.

יכולה לומר שאני, שלא מאשרת בפייס אנשים שאינני מכירה אישית, דחיתי בעבר בקשות פשוט מפני שלא חיברתי שם לפנים ומאוחר יותר הסתבר שאנו כן מכירים.
וזה רק הסבר אפשרי אחד לאירוע.
תראי, אני לא מנסה לשכנע אותך שאת כוכב חברתי, אבל כן מנסה להראות לך שלא כדאי לבחור לאמץ תמיד את הפרשנות הכי שלילית לאירוע. כל עוד לא שאלת אותה וקיבלת תשובה מפורשת יכולות להיות לאירוע כמה פרשנויות, ולאו דווקא זו שתוציא אותך חריגה, פגומה ובעלת אות קין היא הנכונה... נסי לזכור את זה ולאמץ פרשנות רכה ומיטיבה יותר עמך.
דרושה כאן המון עבודה עצמית אבל אני מאמינה לחלוטין ביכולות שלך

למעלה