שאלה על ג'ק

שאלה על ג'ק ../images/Emo26.gif

מי שראה את כל העונות
- מתי ג'ק חוזר
באיזה עונה ופרק

lilim2m

New member
אם אני לא טועה,

אז באמצע או בסוף העונה ה-4 , אבל אני לא בטוחה בזה. מה שכן, הוא בטח יהיה בעונה ה-5

מיכמיך3

New member
ואני מקווה שאני לא טועה כי...

נראה לי שההודעה שלך זה ספויילר.

lilim2m

New member
אויש נו באמת נמאס כבר../images/Emo46.gif

שאלו מתי ועניתי. כל הזמן אתם אומרים שההודעות שלי ספוילרים, כל הזמן. באמת שזה נמאס כבר. ועד שמצאתי איזה פורום נחמד שאנשים רואים השבט ומדברים על זה כל הזמן תוקפים פה, לא נותנים להביע דברים. והייתה הודעה שרשמתי מעל שזה ספוילר ודיברו על זה קצת ואז רשמו לי שוב שאני רושמת ספוילר. נו באמת. באמת יש פה הרגשה כלכך לא נעימה. אם ככה באמת חבל, כי זה פורום נחמד באמת אבל מספיק כבר לתקוף ולהגיד שכל שאלה שניה שלי זה ספוילר כשאנשים אחרים גם מדברים על זה.

מה יש?!

תרגעי. היא צודקת,זה ספוילר. יש אנשים שלא ראו את כל העונות או שהם לא זוכרים והם לא רוצים לדעת. הם רוצים להשאר במתח. לכן יש את הסימן הזה
אנחנו באים אליך בטוב. כל הודעה שהיא לגבי מה שיקרה,שימי ת'סימן הזה

מיכמיך3

New member
טוב מה את כועסת?

אני כולה באה בטוב, גם אותי מלא אנשים מתקנים. [ברצינות]

Slow Cheetah

New member
יש לי הצעה ידידותית. ../images/Emo13.gif

כל פעם שאת עונה לשאלה ששואלים, והתשובה זה למשהו שעוד לא שודר, תשימי את הסימן
[לכתוב ספוילר בתיך שני קווים
], וזה יפתור הרבה בעיות.

slallum

New member
יש לי הצעה ידידותית ../images/Emo13.gif

תעזבי את הפורום. =]

lilim2m

New member
איך שלא יהיה,

אני מצטערת אם פגעתי, באמת שלא התכוונתי, פשוט די כעסתי על זה, ותכלס מנקודת המבט שלי- אני חדשה פה ולא מכירה אף אחד, וראיתי כמה פעמים את הפרקים ואת מה שיהיה וגם לא היה לי מושג איך לסמן ספוילר. למרות שההרגשה פה באמת לא הייתה לי משו \= אני לא הולכת לעזוב, אני אקרא פה ופשוט לא אגיב או משהו כזה, אלא אם יהיו קטעים שאני ממש ארצה, כי אני לא יודעת אם ממש ירצו שאני אהיה פה בכל אופן S: מצטערת, וחבל.

Slow Cheetah

New member
תראי, את לא צריכה לעזוב..

אבל את לא יכולה להיות בפורום שיש בו חוקים [וגם בלי, צריך לכבד קצת את הדעות של האחרים], ולא להישמע אליהם לגמריי. את חדשה, נכון, אבל זה ברור שמה שלא שודר זה לא משהו שכולם יודעים, וככה צריך לכתוב אזהרה. את לא יכולה לכעוס על זה שמעירים לך, כי זה מפריע. ואת במיוחד לא יכולה לכתוב הודעה כועסת ולא נעימה. בכל מקרה, אני חושבת שאת יכולה לנסות קצת יותר וגם אנחנו ננסה יותר.

פלאפאל

New member
אל תקחי את זה אישי מדי.

אם, נניח, היית מכורה לחלוטין לסקס והעיר הגדולה. לגמרי. והיו מגלים לך עם מי הגיבורה הלכה בסוף - האקס המיתולוגי שלה או הבחור הרוסי - והיו הורסים לך חלק מזה. לא היית עוצרת לחשוב "רגע, בואו נהיה בוגרים ושקולים, נחשוב ונרגע ורק אז נגיב". אל תגידי לי שכן, כי אף אחד לא עושה את זה. כולם מגיבים מייד וכועסים, כי הרגע חלק מההנאה שלהם נהרסה. זה לא משהו אישי נגדך, זה פשוט להיות אנושיים. אף אחד כאן לא ניסה לגרש אותך ואף אחד לא רוצה שתעזבי, ואת זה אני אומרת כאחת שרק התחילה לבקר כאן לפני יומיים בערך. אני כבר יכולה לראות את זה. אם יש משהו שאת לא יודעת ולא מבינה, פשוט תשאלי. אני מבטיחה לך שיענו לך, ואפילו שיהיו נחמדים, וזה ימנע הרבה בעיות אחר כך. (ספוילר הוא כל דבר שעוד לא שודר בערוץ 1 כרגע. גם אם זה שודר בעבר, עכשיו זה נחשב לספוילר, כי יש אנשים שזו הפעם הראשונה שהם רואים את הסדרה או שהם פספסו את העונה הזאת, ועכשיו הם משלימים. אם הם מגלים מה יקרה עם וד ומי עומד למות זה סתם הורס להם, אז מסמנים | ספוילר |. זהו. ועכשיו אני הולכת, כי זה הרגל מאוד מגונה להתנחל ככה בפורומים אחרים בלי לבקש רשות. היו שלום ותודה על כל הדגים!
סיונרה!)

למעלה