שאלה על גלולות

שאלה על גלולות

האם כשלוקחים גלולות ברצף יש תופעות לוואי שונות מאשר שעושים הפסקה לאחר כל חפיסה? אני לוקחת חודשיים ברצף ופשוט לא מפסיקה להיות רעבה!!!! אבל לא נישנושים וכאלה! ממש ממש רעבה וכבר עליתי בסביבות 1 ק"ג וזה לא לעניין בכלל כי אני אחרי 15 ק"ג פחות. חוץ מהרעב, החזה רגיש וכואב ויש כאבי מחזור קלים ברחם. אגב, אני לוקחת הרמונט.

ליאל ד

New member
אותן תופעות

היי אני משתדלת לקחת גלולות ממש לפני שינה (קבוע בשעה 23:00) - על מנת להתגבר על תחושת רעב שתוקפת אותי ישר אחרי נטילת גלולה. הכי מפחיד אותי שלפני שינה אני מתכננת בראש מה אני הולכת לאכול מחר!!! פשוט מדמיינת את כל הסלטים, סנדוויצ'ים והעוגות
!! זה פשוט מנורא - עשיתי לעצמי תאבון רק מלתאר את האוכל!! החזה שלי גם מאוד רגיש וחלק מהזמן מאוד כואב - עכשיו אני נוטלת גלולות יסמין, אבל כשנטלתי הורמונט החזה שלי נהיה פשוט עצום בגודלו
. אפילו שנטלתי הרמונט לא ברצף (כשהייתי תמימה וצעירה לפני אבחנת האנדו')..

תודה לכן!

גם אני נוטלת את הגלולות לפני השינה אבל זה לא עוזר! אולי הגלולות לא מתאימות לי? התופעות הללו לא אמורות להיות, נכון? אני לא זוכרת שזה מה שהרגשתי כשנטלתי גלולות אחרות. (אולי זה באמת מהשילוב של הרצף ואז אין מה לעשות??) שמעתי שיש גלולות מיוחדות לנטילה ברצף. מישהי שמעה על זה?

למעלה