שאלה על גילוח

שאלה על גילוח

גילחתי לפני כמה ימים , כאילו עשיתי צורה ועכשיו כשהשיער גדל יוצאות לי מעין שלפוחיות מוגלתיות..... יש פיתרון?? כי לא בא לי להיות יהושוע פרוע ומצד שני זה כואב לי עם המכונה שמסירה שיער קשה להתמודד זה כואב רצחחחח

מתרגלים למכונה אחרי כמה זמן..

וזו הפעם הראשונה שאת מגלחת? הדברים האלה שנראים כמו חצ'קונים (זה לא כואב זה סתם דוחה..) יעלמו אחרי כמה פעמים..

מה את מדברת הרגשתי שאני עומדת למות

עד עכשיו סתם קיצצתי קצת ומהמפשעה הסרתי שיער.... אבל גילוח כן זו פעם ראשונה... מה גם שזה ממש מכוער

...

זה לא כזה נוראי. גם ככה כל האיזור הזה דוחה, אז לפחות שמשהו יהיה לו נעים כשהוא יורד לי.. מלבד זה שכן, במערכת יחסים צריך לעשות ויתורים לפעמים, ולגלח או לא זה באמת בקטנה, זה כמו שאני לא אוהבת שהוא בא אלי לא מגולח בפנים כי זה דוקר.

ממ...

האיזור הזה דוחה? למה? אני דווקא מאוד אוהבת את הכוס שלי, וזאת הסיבה שגם אחרים אוהבים אותו, ובדיוק איך שהוא. לגבי ויתורים... ויתורים זה בהחלט משהו הכרחי בקשר, השאלה היא אם הויתורים מוגזמים. אני לא יודעת איך את רואה את זה, אבל לי אישית מאוד חשוב להיות כמה שיותר שלמה עם הגוף שלי והמראה שלו, בכלל זה השיער שעליו. מספיק קשה לי עם הגוף שלי גם ככה, ובגלל זה אני משתדלת שלא להקשיב להוראות חיצוניות- אני אעשה מה שנוח לי ורק מה שנוח לי. כשזה מישהו שמחבבים אפילו קצת, וכשהוא עומד מול אדם כמוני, מאוד קל להשתכנע. יצא לי כבר להשתכנע, ולעשות עם הגוף שלי דברים שלא כ"כ רציתי. כשראיתי שלא בזה תלויה שביעות הרצון של הפרטנר, כל פרטנר, ושזה לא שווה את זה, קיבלתי החלטה להפסיק לרצות אחרים, לפחות לא באופן בוטה כזה. אני לא נותנת לך עצות, סתם מעלה מחשבות...

daniella1980

New member
"גם ככה כל האיזור הזה דוחה"

איך אפשר להנות ממין עם כזו תפיסה? למה את חושבת ככה? זה חלק ממך, וזה איבר קסום (סמכי עליי, הוא גאוני). אולי חינכו אותך לחשוב שהוא מלוכלך ודוחה, אבל הגיעה העת ללמוד לאהוב אותו - אפשר להתחיל בלהביט עליו בראי ברגליים פשוקות, לגעת בו לאט ובעדינות, ללטף אותו בחום ואהבה, ללמוד לחיות איתו בהרמוניה, ולהפיק ממנו רק עונג צרוף ואהבת אמת (בינך לבינו). אמן.

timtame

New member
או שעווה..

אני חייבת להצטרף לבנות פה..ממי הכוס שלך זה אזור מדהים.. ןאם תשקעי בו ותאהבי אותו אז גם מי שיהיה איתך יעשה זאת לגבי הסרת שיער אני אשית חושבת שזה הרבה יותר יפה נעים אסטטי וכיף ממליצה לך לעשות בשעווה קצת כואב אבל נקי מאוד ומשאיר חלק לאורך זמן.. ולא מוציא פצעים כמו גילוח.. ואפשר להוריד איתה (בתנאי שעושה את זה קוסמטקאית מנוסה)כמעט הכל בהצלחה :)

עדיין לא עניתם לי

איך אני נפטרת מהפצעים האלה זה ממש ממש כואב אני מרגישה כמו תות שדה.... הכל ורוד ונקודות שחורות בולטות... אוחחח כואב לי

למעלה