שאלה על גילוח

אבודה200

New member
שאלה על גילוח

אני מגלחת את הערווה וזה גדל מהר מאוד ומגרד. שאלה - האם אפשר לעשות שעווה שם? בגלל שאין שם שערות יש לי יותר ריח וזה לא נעים לי. מה עושים? תודה

BambaZeTaim

New member
שאלה באותו נושא..

אתמול שכבתי בפעם הראשונה עם בחור שאני בקשר איתו היתרון והחסרון שלו זה שהוא מרגיש מאוד בנוח איתי ואומר לי הכל.. אתמול אחרי ששכבנו הוא אמר לי שהוא היה שמח אם הייתי מורידה את שיער הערווה אני שוקלת לעשות את זה.. לי זה לא ממש משנה ואם זה יעשה אותו מרוצה אז למה לא.. רציתי לשאול איך זה בדיוק עובד.. גילוח? שעווה? לעשות את זה בעצמי? ואם כן, עד לאן? אני מניחה שבאזור השפתיים לא מגלחים.. זה נכון? בקיצור.. אני אבודה פה בעולם של הגדולים... אני אשמח לאיזו עצה =)

queenyfj

New member
גלחי איפה שבא לך

אם השערות ארוכות, נסי להשתמש קודם כל במספריים קטנות ורק אז לגלח. זה מקל על העניין. אפשר גם לעשות שעווה, כמו שכתבתי בהודעה הקודמת. את יכולה לעשות את זה בעצמך, ויש גם קוסמטיקאיות שמסירות שיער בשעווה וזה מאוד מקובל להסיר גם שם. אפשר לגלח באיזור השפתיים, אבל יש כל מיני "אופנות וטעמים". יש נשים שמשאירות פס-שיער שמתמשך מהשפתיים לכיוון הטבור, יש שמעצבות בצורת לב, צובעות, מחמצנות... לצבוע כמובן לא הייתי ממליצה לעשות בעצמך! :) את יכולה לנסות כל מיני "עיצובים" ד שתמצאי את מה שהכי נוח לך לגלח. יש הרבה נשים שמסתפקות בלספר את השיער ולדאוג שזה יהיה מסודר ואסתטי, לאו-דווקא קרח לחלוטין. להעדפתך.

queenyfj

New member
שעווה

אפשר לעשות שעווה במפשעה. רצוי שמישהי שמומחית לזה תעשה לך - את יכולה לברר עם קוסמטיקאיות שעושות שעווה. אם יש רגישות לשעווה (נגיד, אם הורדת שערות ברגליים בשעווה ויצאו לך פעצים), כדאי מאוד להימנע כי זה יכול לגרום לשיער לגדול פנימה וליצור פרונקלים - ממש לא כיף. באופן כללי גילוח הוא הדרך הכי בטוחה להוריד שיער במפשעה. לגבי הגירוד - מייד אחרי הגילוח את יכולה למרוח שמן עץ-התה על האיזור (טיפות ספורות על האצבעות ואז לשפשף, זה יעשה את העבודה). זה מחטא אבל לא שורף ומונע את הגירוד. החסרון הוא שיש לשמן עץ התה ריח מאוד חזק. אז כדאי לא לשים אותו ממש לפני המפגש הרומנטי, אלא אחרי הגילוח, לכמה שעות, ואז פשוט לקלח שוב את האיזור.

נשארים טבעי ../images/Emo13.gif

או רק מדללים ו"מסדרים" את האיזור. בעיני הוא מקסים כפי שהוא. וכך גם טבעי שהוא יהיה...

maa2

New member
הינה מדריך שפרסמתי בנושא....

אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך....

וואו, איזו השקעה!

אבל לשם מה בעצם. מעניין. מה לא בסדר באיזור הזה כפי שהוא?

למעלה