שאלה על גיטרה

TwistedSystem

New member
שאלה על גיטרה

מישהו יכול להגיד לי על איזה גיטרה מנגן דוד?.. אני רוצה לקנות גיטרה חשמלית שיהיה לה צליל טוב משהו כמו בסולו של השיר "היינו עושים אהבה" יש המלצות?? תודה אנשים

מאייושש

New member
מזאתאומרת איזה גיטרה?

גיטרה חשמלית... לכל הגיטרות החשמליות יש אותו צליל לא? אתה פשוט צריך את הכיוון הנכון והטאבים הנכונים

מאייושש

New member
זה לא באמת משנה

גיטרה יכולה להיות גם גיטרה אקוסטית שמחוברת למגבר,עם טאבים נכונים ואקורדים במעלה אחת או יותר תלוי בטון.. הצליל שיופק מהגיטרה יכול להיות זהה לגיטרה החשמלית בכמעט כלום הבדל.. זה לא משנה אם תקנה גיטרה של Fender או Jackson , הצליל הוא אותו צליל. זה כמו שתאכל צי'פס במקדונאלס או בבורגר קינג. חברות שונות אותו טעם

אוי הזוועות שאתה מעביר הלאה.

ממש אבל ממש לא נכון, לכל גיטרה יש את הסאונד שלה. יש גיטרות עם סאונד שמתאים יותר לג'אז שהם עם צליל "מלא יותר" בואי נקרא לזה ככה, ויש גיטרות שמתאימות יותר לכל סוגי הרוק הבלה בלה. בקיצור לכל גיטרה יש את הסאונד שלה. כי אחרת, מה זה משנה באמת כמו שהוא אומר. ההמלצה שלי אליך, לכי לחנות חפשי גיטרה ותנגני עליה קודם. תווכחי לדעת שלכל גיטרה יש סאונד אחר, והגיטרה שתתן לך את הסאונד שהכי נשמע לך והגיטרה שהכי נוחה לך, לכי עליה. בהצלחה :)

FRD

New member
../images/Emo45.gif

ראיתי את דוד מנגן על כל מני גיטרות...לרוב על סטראטוקסטר של פנדר אם אני לא טועה. בשביל להגיע לסאונד הכי קרוב שאתה מחפש אתה צריך גם את המגבר והאפקטים הנכונים..אתה יכול לנסות לשאול במייספייס שלהם ואולי לקבל תשובה מדוייקת יותר.

TwistedSystem

New member
../images/Emo13.gif

כן אתה צודק, כבר הזמנתי לי את ה STARCASTER של FENDER ... לא היה תקציב ל סטראטוקאסטר... טוב תודה לכם...

למעלה