שאלה על גזע

שאלה על גזע

ערב טוב
יש גזעים, כמו ערבי, שאפשר למצוא מידע ותמונות עליהם בכל פינה. יש גזע אחד שיותר הסתבכתי איתו.. תוכלו לספר לי קצת, לתת לי מידע על אופי ואנטומיה, ולשים תמונות של הגזע הגרמני? תודה הראש

rafells

New member
אין דבר כזה

גזע גרמני. יש כמה גזעים גרמניים. למשל הנובר, הולשטיינר, אולדנבורג, טרקיינר ועוד

לא נראלי מפני שרוב הגזעים הגרמניים, גבוהים-

לעומת הקווטרים שהם נמוכים ורחבים, סוגי הגזע הגרמני גבוהים נורא, וצרים. =] מקווה שעזרתי:]

האנוברים לא צרים בד"כ..

ז"א, יחסית להרבה גזעים אחרים. יש בהם משהו מגושם מאוד, הם כבדים לרב יותר מטורוברדים למשל.. גם הטרקיינר לא תמיד צרים.. למעשה רב הגזעים האלו הם מוצקים מאוד..בדומה לקווטרים.. סוס טוב הוא סוס מוצק

shirli0811

New member
האנוברים הם גם גבוהים וגם שמנים ../images/Emo67.gif

או לפחות האנוברית שאני רוכבת עליה

תראי אולי ההנוברים לא צרים אבל, הם לא מפותחים

מבחינה של שרירים כמו הקווטרים=] סוס קווטר זה פשוט מאסה ענקית של שרירים ושומן עם 4 רגליים וראש:]

כמו שמאיה אמרה

הם יכולים להיות מאוד מפותחים..כנראה פשוט לא ראית את ההאנוברים הנכונים. ואת לא יכולה להשוות בין האנוברים וקווטרים..אין להם אותו מבנה גוף... זה כמו שתקחי דוגמנית 1.82 ובחורה בגובה ממוצע 1.62 נניח. לשתיהן בדיוק אותו אחוז שומן על הגוף ואותה מסת שרירים. הדוגמנית עדיין תיראה לך יותר רזה וחטובה. זה לא קשור בכלל.

alon oak

New member
אממ ..לא!

לא נכון-.......קווטר דומה מאוד לקציצה, והאנובר וטרקנר יותר כמו נקניקייה...(הממ אני רעב!) האמתי שזה משפט שדניאלה אמרה פעם...חחחח

rafells

New member
אולי

אולדנבורג. אלו שאני מכירה לא מאד גבוהות(יחסית כמובן) ורחבות מאד וכמובן יפיפיות.

תםטםOHIO

New member
הטרקיינר הוא גזע גרמני

כל השאר הם וורמבלדס (חמימי דם) שצריכים לעבור דירוג בגיל שנתיים וחצי למשך 3 ימים של מבחנים כדי לקבל חותמת של שייכות ברמת "גזע". המבחנים לכל סוג ורמבלד כן מאפיינים את הדרישות הספורטיביות והאסתטיקה כשלמשל אולדנבורג מתאים לדרסג' וכו'.

למעלה