שאלה על גברים:)

Zoharrr

New member
שאלה על גברים:)

סליחה על הבורות, אבל מה ההסבר המדעי של כאב ביצים?

כיוון כללי

קראתי פעם שזה קשור לייצור נוזל הזרע (לא הזרע עצמו) בבלוטת הערמונית, כאשר אנו חווים גירוי. כאשר לאחר זמן מה הנוזל לא מבצע את ייעודו בחיים מצטבר שם לחץ. יכול להיות שאני לא זוכר נכון ומה שכתבתי זה שטויות במיץ, אבל אני בטוח שחיפוש של 2 דקות בגוגל יניב תשובות יותר רציניות.

שגיתא

New member
היי לך ../images/Emo54.gif

גבר אני לא ולכן מנסיון אישי לא אוכל להשיב
, אבל כמו שאולי כבר הספקת להכיר אותי אני מאלה ששואלות שאלות, ולמזלי מס' ידידים (גברים) הואילו לענות לי בנושא
, בגדול זה קורה כשיש גירוי די חזק מה שנקרא עומד וניצב
, לא יודעת אם רק אבל בעיקר שיש פוטנציאל ממשי והגיוני לסקס אם בחורה שהם חושקים, שלא בא על מימוש או סיפוק כנראה מה שמצטבר בפין בלי שיוצא החוצה כנראה שזה כואב, אבל למזלי נולדתי אישה אז ככה שלא חוויתי דבר כזה
שגיתא

שגיתא

New member
היי אין חיה כזאת ../images/Emo54.gif

צודק
בדקתי עוד פעם
ומסתבר שבאמת לא מצטבר משהו בפין עצמו היי אמרתי מראש שאין נסיון אישי חשבתי שזה כמו במזרק עולה ועולה עד שיוצא החוצה אבל מודה טעיתי
," ברוך שעשני אישה
" אבל רוב מה שאמרתי חוץ מזה די קולע, אבל בתכלס זו לא מוצדק להשתמש בטיעון הזה ובנות אל תתנו לעניין להשפיע עליכן בעיקר אם אתן לא מעוניינות במין (זה יעבור לו
(מלך שים לב זה הפרצוף עם החיוך הממזרי)), שגיתא

Ivgy

New member
כל זה נשמע לי מוזר

אני גבר, והתופעה של כאב הביצים נשמעת לי כמו איזו המצאה הומוריסטית ותירוץ למשהו. הכאב העיקרי שיכול להיות מקורו בפין. לדוגמה, אם לגבר יש זקפה, והוא לובש ג'ינס או מכנס אחר שלא נוטה להתרחב, אז הלחץ של המכנס על הפין שמנסה להזדקף עלול לניות כואב. כאב אמיתי באשכים, שהוא נדיר באמת, הוא לא תופעה תקינה.

כאשר מקבלים מכה בבצים זה כואב מאוד

היתאפקות עים כאב הייה רק בסרט אסקימו לימון

המון דברים לא מדוייקים

כאשר כל המידע במרחק גוגל אחד... אני בטוח שמי שיקליד את המינוח הלועזי בגוגל יקבל חומר קריאה לכל החיים בנושא. מתוך האתר של ד"ר רות אלוני: כאבי ביצים, או BlueBalls שאלה: אודה מאוד אם תוכלו להפנות אותי לחומר כתוב (מחקרים או מאמרים או כל חומר מדעי אחר) שפורסם בנושא תופעה של "כאבי ביצים" - בטוח יש מינוח רפואי מדוייק יותר, ואם לא קיים אם תוכלו לפרט מעט על הנושא. תודה תשובה: זה נכון, ובעת גירוי מיני עז קיים גודש בכלי הדם וצינורות הזרע, שעשוי לגרום לאותם כאבי הביצים המפורסמים. לא מיתוס. פורקן מביא להקלה בגודש, התרוקנות צינורות הזרע והפחתת הכאב. ניתן להגיע לפורקן ע"י אוננות. הסלנג לכאבי ביצים הוא Blueballs והרי תשובה באנגלית בנושא. אני לא מכיר מינוח רפואי מקצועי יותר. "גודש ורידי האשכים" אולי? Blueballs is a fact of a boy's life. They are the result of pelvic congestion, when more blood flows into the genitals (during sexual arousal) than flows out; and, when it remains in the genitals (penis and testicles) for an extended period of time, then it CAN cause discomfort and achiness. Orgasm does alleviate blueballs. If there is no orgasm, however, the erection, blood flow, and achiness gradually subside. Incidentally, blueballs HAS been used as a way for teenage boys to pressure their girlfriends into having sex, or into "getting them off" one way or another. And, girls CAN refuse because boys can always masturbate (with or without the girls). בברכה, ד"ר רפי חרותי, מומחה בשיקום, מנהל מרפאת שיקום מיני במרכז רפואי "רעות", תל-אביב וחבר בצוות המרפאה של ד"ר רונית אלוני

למעלה