המון דברים לא מדוייקים
כאשר כל המידע במרחק גוגל אחד... אני בטוח שמי שיקליד את המינוח הלועזי בגוגל יקבל חומר קריאה לכל החיים בנושא. מתוך האתר של ד"ר רות אלוני: כאבי ביצים, או BlueBalls שאלה: אודה מאוד אם תוכלו להפנות אותי לחומר כתוב (מחקרים או מאמרים או כל חומר מדעי אחר) שפורסם בנושא תופעה של "כאבי ביצים" - בטוח יש מינוח רפואי מדוייק יותר, ואם לא קיים אם תוכלו לפרט מעט על הנושא. תודה תשובה: זה נכון, ובעת גירוי מיני עז קיים גודש בכלי הדם וצינורות הזרע, שעשוי לגרום לאותם כאבי הביצים המפורסמים. לא מיתוס. פורקן מביא להקלה בגודש, התרוקנות צינורות הזרע והפחתת הכאב. ניתן להגיע לפורקן ע"י אוננות. הסלנג לכאבי ביצים הוא Blueballs והרי תשובה באנגלית בנושא. אני לא מכיר מינוח רפואי מקצועי יותר. "גודש ורידי האשכים" אולי? Blueballs is a fact of a boy's life. They are the result of pelvic congestion, when more blood flows into the genitals (during sexual arousal) than flows out; and, when it remains in the genitals (penis and testicles) for an extended period of time, then it CAN cause discomfort and achiness. Orgasm does alleviate blueballs. If there is no orgasm, however, the erection, blood flow, and achiness gradually subside. Incidentally, blueballs HAS been used as a way for teenage boys to pressure their girlfriends into having sex, or into "getting them off" one way or another. And, girls CAN refuse because boys can always masturbate (with or without the girls). בברכה, ד"ר רפי חרותי, מומחה בשיקום, מנהל מרפאת שיקום מיני במרכז רפואי "רעות", תל-אביב וחבר בצוות המרפאה של ד"ר רונית אלוני