שאלה על גאולה....

ORENOREN1

New member
שאלה על גאולה....

יש לי שאלה שמעתי שאנחנו ממש לפני תקופת המשיח הוא יבוא בכל רגע זה נכון?

המשיח בפנים

לפני קצת יותר מ-2000 שנה, התהלך בארץ אדם טהור, במשך 3 שנים, אשר ריפא כל מחלה, ועשה ניסים רבים, הוא לימד את העם אודות מלכות השמיים אך רק מעטים הבינו על מה הוא מדבר. הוא עורר את קנאתם של אלו אשר היו אמורים לקבלו, ומתוך קנאה זו, הם מסרו אותו, אל השלטון הרומי לצליבה. מאז ועד היום, מעטים הם אשר הבינו את דבריו, ומעטים הם ההולכים בדרכו. בשמו נעשו זוועות, הרג והרס, שאין להם ולו דבר עם דברו. הוא דיבר על האהבה שיכולה להיות בין בני האדם, אהבה שכל כך הרבה אנשים משתוקקים אליה, וכל מה שעל הרבים לעשות הוא לקבל את אהבתו, את סליחתו, את כפרתו. אנחנו ממש בתקופה שבה רבים מוצאים אמת זו, ורבים מחפשים את עצמם בשקרים שמכונת הדת(כל דת) מפיצה. המשיח כבר הגיע לפני קצת יותר מאלפיים שנה, וכל מה שנותר הוא לקבל אותו. כל הנביאים התנבאו עליו, וכן ספר התהילים. ישוע הוא משיח בן דוד. הוא האחד.

זבל18

New member
מה אתה?..

אל תתיחסו למה שהוא אמר.. הוא נוצרי.. לא שאני יותר טוב או משהו ואני לא רוצה להישמע אדם קדמון כזה.. אני אישית לא מאמין בכלום אני מאמין באבא שלי שזיין את אמא שלי ואני פה.. אבל אם בן אדם מאמין במשהו (הוא בארץ=יהודי)מ אתה שתעשה לו סרטים על מה שהוא מאמין בו זה נכון\לא נכון..

תעשו את מה שנכון בעיינכם

זבל18 אל תניח הנחות, אני לא נוצרי. אני יהודי מאמין. זהו.

המשיח כבר כאן- המשיח נמצא בכל

אחד ואחד מאיתנו... בתוכנו בתוך נשמתנו... אנחנו המשיח של עצמנו אם נאמין ביכולות של עצמנו.

אכן כך.

המשיח מצוי בכל אחד ואחד מאיתנו. המשיח הוא אחד, כפי שאבינו שבשמים הוא אחד, וכפי שהשכינה היא אחת. מי שמקבל את הבן מקבל את האב, שכן הבן נמצא באב, והאב נמצא בבן.

dor000111

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי זה נשמע כ"כ הרמוני ונפלא... האב בבן הבן באב... אפשר למות מעונג.. הדת הזאת מדברת על "אהבה" חסרת גבולות -אם נותנים לך סטירה תן את הלחי השניה - כן זאת אהבה... הכרה בכל בן אנוש ללא הבדל גזע ומין- הדת שרצחה הכי הרבה אנשים במהלך ההיסטוריה עשרות מיליונים אם לא יותר מכך! תגיד לי אתה באמת חושב שזאת הדת האמיתית? הכנסיה הטהורה שלה שמדברת על אהבה רוך ומתינות לא נקפה אצבע במהלך השואה למניעת רצח ברברי של מיעוטים יהודים, צוענים וסלאבים) אז בבקשה ממך אל תבלבל את שכלנו במחשבות "הרמוניות" ומלאות אהבה מדומה. ובקיצור... הדת הזאת והאיסלאם הם רק "דתות מעבר" לקראת הדבר האמיתי שיהיה בקרוב!

אכן הרמוניה מופלאה.

אני לא מאמין בשום דת. אמנם ישוע מתקשר לנצרות, אך הנצרות התרחקה מדרכו של ישוע. ישוע ניבא שיהיו רבים אשר יעשו מעשי זוועה בשמו, אשר בניגוד מוחלט לבשורה שהוא הביא עימו. ישוע חף מכל פשע, הוא המשיח, שה האלוהים. ישוע הוא הווית אהבה טהורה, אושר עילאי, ושלום פנימי עמוק.

למעלה