שאלה על בריאות:

Chaka M

New member
מה, אסור לו\לה לשאול?!

זה לא משנה בכלל כמה השאלה לא הגיונית! מותר לכל אחד לשאול, מי אתה שתקטול אותו\אותה???

1מהרהרת

New member
מה עובר עליך בן אדם?!

לא כל האנשים מומחים גדולים בחלומות צלולים כמוך! אנשים מגיעים לפה כדי לשאול שאלות ושמי שיודע יענה להם, אם יש לך בעיה לענות לו אל תענה בכלל, כולכם שופכים מלא ידע על כל ההתרחשויות המדעיות של המוח, שמי שלא כל כך מבין יכול לחשוב שזה מסוכן. תענה כמו בן אדם- אל תתנפל על אנשים רק בגלל שהם רוצים קצת מידע!

Chaka M

New member
מה זה פעם אחר פעם ?!

זה אנשים אחרים! אמרת למישהו אחד, זה לא אומר שכולם יודעים!

שאלה על בריאות:

מאיפה לי שחלומות צלולים זה לא כמו סמים? איזה נזקים יכולים להגרם למוח שלי כתוצאה מהם? אני חוששת להתעסק עם המוח שלי...

KEiN

New member
גם אני חשבתי על זה...

אני מצטרף לשאלה... כאילו אם אני יכול לקיים יחסים אינטימים עם כל אחת בחלום צלול, למה לי להמשיך לעשות את זה גם בחיים???

זה לא יכול להיות כמו סמים

הרי חלום צלול זה משהו טבעי של הגוף וסמים זה כימיכלים שמשפיעים על המוח. ואל תשכח kein שיש הבדלים בין חלום למציאות.

אלונגו

New member
היה לי דיון על זה לא מזמן עם חבר...

הוא שמע שאני מתעסק בזה ושאל אותי אם זה לא מסוכן... הוא יצטרף לפורום בעתיד הקרוב לדעתי.... בכל מקרה - התחושה שהחלום נותן לך, היא תחושה זמנית. התחושה של אהבה היא ארוכת טווח, הרבה יותר מעניינת. הידיעה שהאדם הזה יתפוגג ברגע שתגמור, לדעתי פוגעת בחוויה (עוד לא ניסיתי)... בכל מקרה, אתה לא יכול תמיד לחצלל, חוץ מזה שההרגשה אמורה להיות שונה כל פעם, אם תחזור על זה שוב ושוב מתישהו ימאס לך (ע"ע יו הפנר). בחלום אתה לא יכול להביא ילדים, משפחה כסף וכד´... מעל הכל - לעומת סמים (שגם הם שינוי מצב תודעה ומאוד דומים לחלום מהבחינה הזו), הגוף והמוח שלך לא יכולים להתמכר לחלומות. אתה לא יכול לכפות על עצמך שינה, וזה לא משהו שלא תוכל להחזיק בלעדיו (סקס בחצלולים -לא שינה...). המוח לא יכול להפגע פיסית מחלומות, והם לא שורפים תאי מוח!!!

אה אוקי זאת לא השאלה שלי...

אני שאלתי על נזקים פיסיים ומוחיים. אתם בטוחים בכלל שהגוף משותק בזמן חלימת החלום? מאיפה לי שאני לא עלולה לפצוע את עצמי תוך כדי החלום? ומה אם כל העניין הזה מזיק לי למוח? עושה לי קצר במעגלים במוח, שורף תאים.. מי יודע. אני גם רוצה אתר עם קישור לסטטיסטיקות ומחקרים שנעשו בנוגע לאנשים שחלמו צלול. לפני שאני אכנס לזה חזק - אני רוצה להיות בטוחה שזה באמת הדבר הכי מושלם בכל העולם ואני יכולה לעשות מה שבא לי.

Real Dream

New member
הרבה שאלות...

אם הגוף שלך לא היה משותק בזמן חלום, לא היית הולכת לישון כלל - כי אז היית נפצעת גם מחלומות רגילים, ולמעשה היית נפגעת יותר, מכיוון שבחלום צלול היית מודעת לאפשרות הפציעה ומסוגלת למנוע את זה. בכל מקרה - הגוף שלך לא ייתן לך להיפגע בחלום. ומכיוון שחלום צלול הוא גם חלום, הגוף שלך לא ייתן לך להיפגע. ואת יכולה להיות בטוחה שאת משותקת. בקיצור - אין בחלום צלול שום סכנה שלא קיימת גם בחלום רגיל. וכמו שנאמר כאן מקודם - חלום צלול הוא דבר טבעי. את מסוגלת להגיע אליו בצורה טבעית. דרך הגוף שלך בלבד. מכיוון שהוא טבעי, הוא לא יכול להזיק למוח. וחוץ מזה - יש אנשים שחולמים חלומות צלולים בצורה טבעים לגמרי, בלי לרצות אפילו. את באמת חושבת שהגוף שלך יעשה לבד ובצורה טבעית משהו שעלול לפגוע בך?

Variety

New member
אמת

REM = Rapid Eye Movment, רע"ם = ריצוד עיניים מהיר. מזוהה עם השינה שחולמים בה.

t@li

New member
מזוהה גם

כלהקה עם שירים טובים.

Variety

New member
תגובה

היי, החלומות האלה לא משפיעים לרעה על המוח. לא משתמשים בחומרים כימיים כדי ליצור אותם. החומרים הטובים שיכולים ליצור זה ויטמינים, ולא נראה לי שהמוח שלך ידפק מבננה או תפוז (התפוז היחיד שידפוק לך את המוח זה tapuz.co.il עם הפרסומות המעצבנות שלהם). את הנושא חוקרים במעבדת המחקר לחלומות צלולים ליד סטאנפורד, ובסטאנפורד, בקליפורניה ארה"ב - http://www.lucidity.com ישנם עוד איגודים שחוקרים אותם, אך לא שאני מכיר אישית.

inteli

New member
אם...

חלום צלול זה כמו המאטריקס ובמאטריקס אפשר להפגע כך שגם הגוף יפגע אז זאת אומרת if your killed in the "dream" than you die in reality"??

The Sandman

New member
אני קראתי על זה משהו

ובכתבה אמרו שיש כמה דעות אבל הם אמרו שדווח להם על כמה אנשים שמתו בחלום צלול ואז זכו לחיות לספר להם (ותחשבו על זה איזו חוויה מדהימה זאת
למות ואז לחזור לחיות...). אני אישית לא חושב שאם אתה נפצע בחצלול אז אתה גם נפצע במציאות... אבל אני זוכר שהייתה כאן מישהי בהאמינה שאם אתה מת בחצלול אתה מת במציאות... אני חושב שהפציעה היחידה שיכול להיות לך מחצלול זה כאב ראש ועיניים. ותקנו אותי אם אני טועה

אלונגו

New member
את זה לעולם לא נוכל לדעת...

אם אדם חולם שהוא מת, ואכן מת במציאות - יש לזה רק הסבר אחד: התקף לב. האדם הלחיץ את עצמו מאוד בחלום, וגרם לעצמו להתקף לב. במקרה כזה, בשום ניתוח שהוא לא יוכלו לקבוע שהוא חלם על משהו כזה באותו רגע. אין סיכוי שיעלו השערה שהמוות שלו קשור בזה שהוא פחד ממשהו בחלום... כל עוד אין לכם בעיות לב, אני לא חושב שחלומות יכולים להוות בעיה מהצורה הזו. כאב פסיכולוגי לעומת זאת יכול להווצר, אבל יעבור עם המיסטול של השינה, או תוך כמה דקות...

למעלה