שאלה על ברזל

עירית ע

New member
שאלה על ברזל

שאלה אולי קצת מפגרת, אבל איך אתן נותנות את טיפות הברזל? כתוב בהוראות שאסור לטפטף ישירות לפה כי יתכן שיצאו יותר מדי טיפות. הפיצפון רק יונק ,לא לוקח בקבוק. ניסיתי לתת לו בכפית והוא מוציא את הכל החוצה. ניסיתי לתת לו לפני הנקה ושישתה את החלב אבל אז כל הציצי שלי נמרך בברזל ולא נראה שמשהו נכנס. יש לכן רעיונות איך לתת לו כך שלא יצא הכל החוצה. תודה מראש

לוליLuli

New member
אז את יכולה:

-במזרק קטן של תרופות -במוצץ תרופות אולי לנסות שוב כפית (במקלחת),והוא יתרגל

עירית ע

New member
תודה על העצות

נתתי בכפית במקלחת ואחרי זה נתתי את הטיפותA+D, נרשמה הצלחה חלקית, לפחות חלק נכנס.נמשיך לנסות. תודה רבה

lulyK

New member
נתתי בכפית באמבטיה.

נתת את כל הכמות בכפית, או טיפה טיפה? יכול להיות שפשוט לא טעים לו? (ואז אפשר לנסות ברזל מסוג אחר).

shian

New member
תנסי להחליף כפית

יש בסופר פארם כפיות צרות במיוחד לתינוקות, אצלנו גם עוזר שהטקס הקבוע כולל אחרי הברזל A+D ואת זה היא ממש אוהבת.

אני נונת לו בכפית של האוכל שלו

בפלסטיק וזה מחליק לו לתוך הפה. ואף פעם הוא לא עשה לי בעיות בברזל, אפילו כשהוא ינק, הוא אוהב תרופות במיוחד מתוק. ואני גם נותנ לו בשכיבה ואחרי זה מים.

../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifנדמה לי שקראתי כאן

פעם שקיים ברזל של הדש ושהוא טבעי. אני לא נותנת לבייבי שלי ברזל כי זה עושה לה עצירות היסטרית. מישהי יודעת במה מדובר והאם מומלץ

../images/Emo207.gifלא נתתי ברזל עדיין לבן 5.5 ח'

כי פוחדת מהחמרת בעיות עם הבטן שגם ככה רבות. המוגלובין שלו 13.3 זה בסדר או לתת בכל זאת?

יה-יה

New member
גם אני חיפפתי, עד ש...

הרופאה אמרה לי (בטון "מורתי") שאי מתן ברזל יכול לפגום בהתפתחות השכלית של הילד. מאז הוא מקבל כל יום (חוץ מהימים שאני שוכחת...
). הקיצר, אומרים שזה חשוב מאד ואלו דברים שאי אפשר "לתקן" בהמשך. מי אני שאגרום לילד שלי להיות
???
יה-יה

למעלה