שאלה על ביוץ

sadstory100

New member
שאלה על ביוץ

היי,
אני מנסה לגלות מתי בדיוק הביוץ שלי, אולי תוכלו לעזור לי.
יום שלישי - התחילו הפרשות פוריות
יום רביעי בערב - בדיקת ביוץ שלישית
יום חמישי - כאבי מחזור (מניחה שאלו כאבי ביוץ), בבוקר לא עשיתי בדיקת ביוץ
בדיקת ביוץ בסביבות 17:00 חיובית
יום שישי - בדיקת ביוץ ב-10:00 בבוקר שלילית

מתי לדעתכן היה הביוץ? אם שכבנו בשלישי בערב יש סיכוי להיכנס להריון או שזה קלוש?

תודה!

JB217

New member
לדעתי אמור לכסות יופי

בד"כ אם הזרע טוב הוא אמור להשמר בגוף 5 ימים לכן ממליצים להתחיל לקמפ"ר מוקדם . אם הזרע לא משהו עדיף (לדעתי) לעשות את זה כמה שיותר קרוב לביוץ (זה לפחות מה שאנחנו עושים)..
אצלי בד"כ קורה משהו דומה, הבדיקות מראות פס חלש ואז הוא מתחזק, יומיים חזקים ואז שוב חלש אז אני משתדלת לקמפ"ר יומיים לפני שהפסים מתחזקים ממש ואז באחד הימים שזה ממש חזק. בעקרון מהיום ששני הפסים חזקים באותה המידה יש לך 48 שעות וזה הזמן הכי טוב, בד"כ באחד מהימים החזקים יש לי כאבי ביוץ כמו שתיארת ואז יום למחרת כבר הפס נחלש וחום השחר עולה מה שאומר שכבר היה ביוץ. אני ממש משתדלת לקמפ"ר כמה שיותר קרוב לכאבים או ממש אחרי כי בד"כ זה הסימן ואחרי זה כבר מראה לי שהביוץ היה...
ברגע שהבדיקה מראה שיש ביוץ זה אומר שהוא יהיה תכלס במהלך 12-36 שעות הקרובות. בבדיקות איביי אם אני זוכרת נכון הביוץ הוא ביום שהפס נחלש
**בדיקות ביוץ ביתיות אלו לזיהוי LH מבצעים בכל יום סביב הזמן המשוער להופעת ביוץ (התחילי לבצע מעט לפני היום בו את משערת שאת מבייצת)
ברגע שמזוהה ההורמון בבדיקה, כלומר מופיעים שני פסים זהים בעוצמת הצבע בבדיקת הביוץ, סביר להניח שהביוץ יתקיים באופן טבעי בעוד 12-36 שעות
(מאחד האתרים...)

elinoket

New member
תשובות...

בחמישי אחר הצהרים שיצא חיובי זה אומר שהביוץ עתיד להתרחש תוך 12-24 שעות. מה שאומר שהוא היה ביום שישי.
מבחינת נתונים יבשים זרע יכול לשרוד עד 5 ימים כך שיכול להיות שנכנסת להריון, אבל זה לא סיכוי אופטימלי כמו לקמפ"ר ביום חמישי (ממש לקראת הביוץ)
מחזיקה לך אצבעות שהצליח! ואם לא, אז להבא לחגוג בסדינים כשיש בדיקה חיובית

sadstory100

New member
אבל אם הביוץ היה בשישי

איך בשישי בבוקר הבדיקת ביוץ היתה שלילית??? זה לא אמור להיות חיובי?

ובכל מקרה, אני בכוונה מנסה לעבוד על זה יומיים לפני הביוץ, כי אני רוצה בת וזה מעלה את הסיכויים :)

elinoket

New member
הורמון lh נמוך בבוקר

אז אולי בגלל זה יצא שלילי
או שהביוץ היה ממש מוקדם בבוקר (12 שעות זה 5 בבוקר) ולכן בבדיקה היה כבר שלילי
לא יודעת עד כמה אני מאמינה בדברים האלו, אבל הנה כתבה בנושא שבטח תאהבי

[URL]http://m.ynet.co.il/Articles/4416781[/URL]

למעלה