שאלה על בטריה

yanirda

New member
שאלה על בטריה

רכשתי סוללה תואמת יותר חזקה,לאחר שהשנייה לא היתה להם במלאי..(לאחר הזמנה). קניתי את הסוללה היותר חזקה,לפני שבועיים הגיע הסוללה לאחר 14 יום כפי המובטח... עכשיו בעייתי היא במד סוללה במחשב ב100 אחוז היא מראה 5שעות אחרי כמה דקות יורד ל98 אחוז והשעות צונחות ככה זה עולה יורד...והמד לא מדוייק הסוללה תואמת והיא 5200 מילי אמפר אם אני לא טועה..

bar666xp

New member
א. בדוק בפועל כמה זמן היא מחזיקה.

ב. עומדניי הזמן לרוב לא מדויקים {בלשון המעטה}. ג. כמה דקות? גם 120 דקות זה כמה דקות... {בציניות}.. 2 דקות 2% לא נשמע טוב.... 15 דקות 2% יכול להיות מעולה. בכל מקרה עזוב מד סוללה בדוק כמה זה בפועל... מחזיקה שעתיים שלוש... 10 שעות וכמה בממוצע היתה מחזיקה הישנה כשהייתה חדשה?

yanirda

New member
היא מחזיקה בממוצע שעתיים

לקחתי אותו מהמשרד שהוא היה מונח שם ואף אחד לא התייחס אליו
(והבטריה היתה גמורה שם). ככה שאין לי אומדן...השאלה אולי אם אפשר למצוא זמנים באתרי יצרן או אתרים מסויימים(כמו שPC מגזין עושים בבדיקות שלהם לדגמים חדשים שיוצאים כחלק מהבדיקות הכלליות)

bar666xp

New member
בדר"כ באתר היצרן.

מופיע זמן סוללה {בדיקת מעבדה} שאיתה נמכר הנייד במקור. {כלומר הותקן WINDOWS מחשב דלוק סוללה 100%} קח בחשבון שהמחשב סביר שיש כבר קצת אבק במאווררים וכדומה וצריכת החשמל כניראה תהיה גבוה יותר ממה שמופיע באתר היצרן. באיזה נייד מדובר חברה/דגם?

yanirda

New member
קצת ישן,אבל חמור עבודה..

מעבד P-4סלרון אומנם אך יש לו 1 G זיכרון עם דיסק קשיח 60 G הוא עושה את העבודה..כולל עבודה עם תמונות,בניית אתרים ותכנות,גלישה וסרטים.. באמת מחשב אמין... אני יבדוק...תודה על העזרה..

למעלה