שאלה על בדיחה

mr meth

New member
שאלה על בדיחה

יש בדיחה שאומרת שיש מישהו שלא ראה את חבר שלו שנתיים. ואז הוא פוגש אותו ושואל איפה היית? הוא עונה לו "למדתי *******" (אני לא זוכר מה הוא למד.. אני ישמח אם מישהו יוכל להגיד לי) ואז הוא שואל אותו מה זה ******? והוא מסביר לו "יש לך דגים? כן" "אז אתה אוהב חיוות? נכון" ויש עוד כל מיני שאלות שמוביולת לזה שהוא הומו (אני לא זוכר את השאלות ואני ישמח אם מישהו יזכיר לי) ואז האיש בא לחבר אחר שלו ומסביר לו מה זה ******** בכך שהוא שואל אותו "יש לך דגים?" "כן" "אז אתה הומו" בקיצור אני מבקש שמישהו יכתוב את הבדיחה כי שחכתי אותה.. תודה רבה

n u t

New member
זו?

עזיז הלך ברחוב וראה ידיד שלא ראה כבר 5 שנים.. אחרי שיחה קצרה עזיז שאל את מוחמד.. תגיד לי מה אתה עושה בחיים? אז מוחמד אמר לו: אני לומד לוגיקה עזיז שאל בסקרנות: מה זה לוגיקה? אז מוחמד אמר לו: קשה להסביר אז בוא ואני אדגים... מוחמד: יש לך אקווריום בבית? עזיז: כן.. מוחמד: אז אם יש לך אקווריום בבית זאת אומרת שגם יש לך דגים.. עזיז: נכון מאוד... מוחמד: אז אם יש לך דגים זה אומר שאתה אוהב חיות.. עזיז: נכון מוחמד: אם אתה אוהב חיות אז אתה גם אוהב שפנים עזיז: נכון מוחמד: אם אתה אוהב שפנים אז אתה גם אוהב שפנפנות עזיז: נכון מוחמד: אם אתה אוהב שפנפנות אז אתה גם אוהב שפנפנות פליי בוי עזיז: חח ברור מוחמד: אם אתה אוהב שפנפנות פליי בוי אז זה אומר שאתה אוהב נשים עזיז: מן הסתם... מוחמד: אם אתה אוהב נשים אז אתה לא הומו. עזיז: פשששש בן אדם פשוט ענק... ~~*כעבור 20 דקות*~~ ~~*עזיז פוגש את עבדלה*~~ עזיז: עבדלה אח שלי אני חייב לספר לך משהו... עבדלה: נו דבר... עזיז: למדתי עכשיו לוגיקה! עבדלה: מה זה לוגיקה?! עזיז: בוא אני אראה לך... עזיז: יש לך אקווריום בבית? עבדלה: לא עזיז אז אתה הומו

mr meth

New member
כןןןןןןןןן

תודה רבה לך יפרו לי אותה לפני הרבה זמן ונזכרתי בה ולא זכרתי איך לספר. תודה תודה

למעלה