שאלה על בגידה.

שאלה על בגידה.

בחור יוצא עם בחורה. הפגישה זורמת אחלה והאווירה תופסת תאוצה לכיוון מאוד טוב. ואז לפתע הבחורה שואלת:"בגדת פעם?" הבחור, מתוך כוונה להיות אמין אומר:"כן, זה קרה פעם. אני מצטער שזה קרה". אם אתן הייתן במקום הבחורה, מה זה היה עושה לכן?

ss1978

New member
בתור מישהי ש.....

הכירה מישהו כזה, חשבה שזה לא יקרה לה, יצאה איתו וזה כן קרה לה...... לא הייתי ממשיכה הלאה. סורי

בוא נגיד שזה לא דבר טוב

אבל לא הייתי פוסלת בגלל זה. האנשים משתנים. אני למשל בגדתי באנשים בעבר אבל היום, אחרי שהתבגרתי, לא אבגוד בבן הזוג שלי, שיש לי אתו מערכת יחסים נפלאה. למדתי לכבד זכויות של הפרטנר בזוגיות. נכון שיש אנשים שבגדו ויבגדו, אבל יש גם אנשים שלא בגדו ויבגדו. לכן אין כאן אינדיקציה, עצם זה שהוא סיפר יכול להעיד על זה שהוא למד להעריך כנות.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

בגידה היא דבר שלא ממש מקובל עליי. אבל נראה לי שלא בהכרח הייתי פוסלת מישהו שהיה שם והבין כמה זה רע. מעידה חד פעמית (שלא קרתה איתי כמובן) יכולה אפילו למנוע השנות בעתיד. כי הוא היה שם. ראה כמה זה לא היה טוב כמה זה לא גרם לו להרגיש טוב וכמה אפשר רק להפסיד. שנאמר - אין חכם כבעל נסיון. אולי הייתי יותר נזהרת. אולי נשארת עם עיניים פקוחות - לפחות בהתחלה, אבל לא נראה לי שהייתי פוסלת מישהו שהודה ועוד אמר שהוא מצטער שזה קרה. וחד משמעית זה עדיף על מי שהיה בוחר לשקר בעניין

SimpleMe

New member
אני בתור בחורה

הייתי שואלת : מתי? למה? איזה סוג של בגידה? מה היה טיב הקשר שלו עם הבחורה שהוא בגד בה? וכו'.. ולפי זה שופטת.

s h i r k u s h

New member
וואי התקלת אותי...

זה היה מצד אחד מראה שהבחור הוא אמין ולא מסתתר מאחורי מסיכה, אבל מצד שני- בגידה?? יש אימרה שאומרת: once a cheater always a cheater- האם זה נכון לגביו? אני אמשיך את הקשר איתו רק אם באמת אני אראה שהוא מצטער על כך ואני מעוניינת בקשר רציני איתו.

קטריס

New member
אם המצב היה הפוך ואני הייתי הבחור

והיא היתה זו שעונה לי "כן בגדתי פעם" אז היא דווקא היתה מתחבבת עלי עוד יותר. מה יש? שאלתי, קיבלתי תשובה. לא יכול להסתדר עם זה, זאת כבר בעיה שלי, לא שלה. אם לא הייתי רוצה לדעת אז לא הייתי שואל. כל הכבוד לאותו בחור

BlackUnicorn

New member
תלוי בני כמה אנחנו ומתי הוא בגד

בעקרון אני בדעה שבוגד תמיד בוגד. אם היה מדובר על משהו שהוא עשה בגיל 14 כי הוא היה ילד קטן - אולי הייתי נשארת איתו. אבל מעבר לזה? מעיפה אותו על המקום.

אני חושבת

שאם זוג באמת אוהב וטוב להם ביחד, הם לא יבגדו. אם צד אחד מרגיש שמשהו חסר לו בקשר בו הוא נמצא, יתכן שיבגוד. ואני מדברת מנסיון. אם בוגדים פעם אחת, לאו דווקא יבגדו עוד הפעם, הכל תלוי באיזה קשר הם נמצאים. זאת דעתי.

ליאן.

New member
אני מאמינה

שהייתי נרתעת, אבל מעריכה את הכנות. אם בחורה שואלת שאלה כזו, סביר להניח שהתשובה חשובה לה, ואולי אתה מצטער שזה קרה, אבל זה אכן קרה (לטובה ולרעה). זה חלק מעברך ואני לא חושבת שזה משהו שאתה צריך לשקר לגביו. תוכל להפוך את המצב לדבר 'חיובי', או לפחות לתת זוית אחרת להשקפה, בכך שתוסיף, שכתוצאה מהמעשה הזה הבנת כמה כאב כרוך בעניין, כמה שזה לא היה שווה ואיזו טעות זו היתה. והיתרון בכך הוא שלמדת מהטעות, לעומת אדם שמעולם לא בגד ועלול להרשות לעצמו להסחף לכדי בגידה. כל אדם עלול לבגוד. העבר הוא לאו דווקא אינדיקטור לעתיד.

ס22ית

New member
עצם זה שענה בכנות וסיפר על זה

כבר מראה על משהו.. מאמינה שאם לא היה חשוב לו ולא היה רוצה שיידעו שהוא בוגדני לא היה אומר לה שבגד. אבל כן, יש בזה משהו מרתיע - כי יש את המשפט הנודע "פעם בוגד תמיד בוגד" אבל אולי אנשים משתנים. אני מאמינה שאפשר להמשיך להכיר וללמוד מהר מאוד אם הוא טיפוס בוגדני או נאמן גם לפי התנהגויות אחרות

Miss Thang

New member
אוסיף ואציין,

שאני עצמי בגדתי, לכן אני יודעת מנסיון שבגידה בעבר, לא מעידה כלום על הבנאדם בהווה.

למעלה