שאלה על אתרי סטוצים (שאלתי גם בפורום הרלוונטי)

שאלה על אתרי סטוצים (שאלתי גם בפורום הרלוונטי)

היי,
עלה משהו תוך כדי שיחה וחשבתי להעלות את השאלה לפה:
ישנם אתרי סטוצים מוכרים בכל העולם (ע"ע Ashley Madison ודומיו) ותמיד עולה הטענה של פיברוקים, התחזויות ומסווה לזנות \ מין בתשלום.
לי אין ניסיון עם האתרים הללו (אני אולד-פאשן, עובד עם פורומים וכאלה) ולכן אין לי נקודת מוצא לבחון את זה באופן מידתי ולכן אפנה את השאלה אלכם:

האם אכן האתרים מספקים, כטענתם, סטוצים לגיטימיים וחינמיים או שזו בעצם מסכה לתעשיית זנות, מין בתשלום או כל כיוון אחר שתבחרו לשים את זה? אגב אם תוכלו לתת התייחסות ספציפית לאתר שהיווה "דוגמא מרכזית" בטיעונים שנזרקו בשיחה (Ashley Madison) מניסיון, זה יהיה נפלא.

ענית משהו, אבל לא על השאלה

שים לב שזה לא מה ששאלתי (לא חישפתי איפה, שאלתי על המהות)

In Limbo

New member
אף פעם לא שמעתי על האתר הזה האמת

אבל למה אחד בא על חשבון השני?
אני חושבת שנוצרת שם עירבובייה של סטוצים 'אמיתיים' וסטוצים 'בתשלום'.
&nbsp

In Limbo

New member
כנראה שלא תדע

אלא אם תרצה להיות שפן נסיונות בעצמך...

מה זה משנה לך מה היחס? אם מצאת שם מישהו חמודה ואתם קובעים

להיפגש והיא אומרת לך שזה X כסף, כנראה שהיא עובדת בזה, אם היא נפגשת איתך בלי תשלום כנראה שזאת לא העבודה שלה והיא בחורה "אמיתית".
אני די בטוח שמישהי שעובדת בזה לא תיתן לך לטעות ולחשוב שמה שהיא רוצה זה קשר אמיתי.

קשר אמיתי? זה אתר סטוצים ובגידול למיטב ידעתי

ואם לא נאמר לך שהכוונה לסכום כסף X ורק כשנפגשים זה "פתאום עולה" שניה לפני (או אפילו אחרי?)
&nbsp
ולשאלתך, זה פשוט עלה בשיחה עם חבר והבנו שאין לנו אפשרות להתקדם עם השיחה בגלל שאף אחד מאיתנו לא יכול לגבות את הטענות שלו במספרים ממשיים. אז ברור שניתוח מפורט של האכלוסיה לא יהיה לי, אבל גם קצה חוט לתמוך או לפסול את הטענה שלי זו התחלה.
&nbsp
וחוץ מזה, זה פשוט מעניין. אם זה לא היה, לא הייתי מנהל את השיחה בנושא זה.

In Limbo

New member
once a nerd...

אין לאף אחד מאיתנו נתונים אמיתיים ומדוייקים, אבל אני מניח

שבחורה שעובדת בזנות לא תקבע איתך פגישה ורק שם היא תגיד לך שזה עולה כסף, כמו שאומרים זמן זה כסף, והיא לא תבזבז את הזמן שלה על אולי ועל שכנועים בלי וודאות שיש פה "עסקה"

למעלה