שאלה על אריזות...

Jazz Singer

New member
שאלה על אריזות...

כמה זמן לדעתכם לוקח לארוז חפצים של בן אדם שמשכיר חדר בדירה ויש לו די הרבה חפצים? למה אני שואלת? השותפה היקרה שלי שסוף סוף עוזבת מחר עוד לא התחילה לארוז וזה קצת מדאיג אותי. אני מקווה שהיא לא מתכוונות להשאיר פה דברים. יש לה עוד כביסה מלוכלכת גם... אוףףףףףףףףףף

Jazz Singer

New member
שאלתי אותה

שהיא קמה משינה (12 בצהריים). ראיתי שהיא יוצאת מהבית אז שאלתי אותה אם היא לא מתכוונת לארוז את הדברים שלה אז היא אמרה שהיא כן מתכוונת והלכה. ובטח תחזור מאוחר ולא תארוז שוב.

kkarinn

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למה יש אנשים שצריכים להיות כאלו מגעילים?!? (ראי שרשור "תוכנית ההתנתקות...) זו את שהייתן חברות לפני זה? אם כן, מה קרה בדיוק?

Jazz Singer

New member
אואה, מאיפה להתחיל?

בואי נתחיל מזה שיש לה בעיות רפואיות שלא ידעתי עליהן קודם כמו תסמונת טורט וOCD משהו שמאד מפריע לשקט בבית... היא מלוכלכת בצורה נוראית, מעצבנת ועוד ועוד ועוד... כבר עייפתי מלפרט... חכי אני אמצא גם לך את שירשור הגועל שפתחתי ביוזר הקודם שלי ALY1

מזללללללללללל טובבבבבבבבב

תבעטי אותה החוצה.. לא סיפרת לפני כן שיש לה בעיות רפואיות ,או שאני לא קראתי....

Jazz Singer

New member
סיפרתי

שאלתי פה לא מזמן אם לדעתכם אדם ששוכר דירה צריך לספר לשותפים על בעיות רפואיות שכוללות רעשים והתנהגויות מוזרות...

kkarinn

New member
הייתן חברות ולא ידעת את זה עליה?!?

הכוונה על תסמונת טורט, זה לא משהו שקשה לפספס....

Jazz Singer

New member
מה שקרה זה דבר כזה

בשנה שעברה למדנו יחד והיו לה קצת טיקים, אבל ממש לא רציני. בקיץ קרה מקרה והיא פספסה שבוע מהכדורים שלה (5 כדורים ביום) ואז המצב מאד מאד החמיר, משהו שהיא לא סיפרה לי. כמו כן, על הOCD שלה לא ידעתי גם.

מה זה תסמונת טורט...

ומה הבעיה עם ה - OCD
לרוב זה לא אמור להפריע, אפילו הייתי אומר זה אמור להיות טוב יותר

Jazz Singer

New member
תסמונת טורט

הינה תסמונת שמלווה בטיקים (יש אנשים שאצלהם זה מלווה גם בקללות וצרחות פתאומיות). בדרך כלל הטיקים באים רק בהתקפים אבל אצל השותפה שלי הם היו בלתי פוסקים והם היו מאד מד חזקים. OCD (obsessive compolsive disorder) ... זו מחלה התנהגותית (למי שראה הכי טוב שיש). מדליקים ומכבים את האור 20 פעם, פותחים וסוגרים את הברז 20 פעם, ועוד כל מיני דברים.. מה טוב בזה?

זה OCD בהגזמה...

לרוב זה מטבטא בסטריליות וקפדנות, גם בטקסים מוזרים כאלו, אבל אנשים שסובלים מזה בעצמה כזאת, לרוב פונים לטיפול. מוזר
לא הבנתי בדיוק מה הכוונה טיקים

Jazz Singer

New member
היא הולכת לטיפול

שמשום מה לא עוזר לה וטיקים זה קולות מוזרים כאלה לא רצוניים...

Benjamin Turner

New member
אני אישית ארזתי את כל חפציי

מדירת שני חדרים+מטבח+אמבטיה (קטנטונת, ובכל זאת מדהים כמה חפצים אדם יכול לצבור במשך ארבע שנים וחצי) בלילה אחד, אז אל תאבדי תקווה. מקסימום מחר בבוקר, כשהיא יוצאת מהבית, זרקי את כל חפציה על המדרכה והחליפי מנעול

זה תלוי בכמה היא נמרצת

ממה שאת מתארת נשמע שהיא בכלל לא
במעבר הקודם, שכלל פינוי דירה די ריקה, היינו שני אנשים שפינו שני חדרי שינה וקצת מהסלון - ולא האמנו כמה דברים יצאו החוצה. היינו צריכים לעשות 7 נגלות עם האוטו בשביל להעביר את כל החפצים. במעבר הבא נראה לי שפשוט נעשה מכירת חיסול לפני שנעבור - כי זה פשוט מוגזם הכמויות של שטויות שאוגרים עם הזמן. בקיצור, תנדנדי לה שתתחפף עד שיימאס לה והיא באמת תעוף.

למעלה