שאלה על אסטטיקה

שאלה על אסטטיקה

יש לי שאלה שמטרידה אותי זמן מה. אני לא יודעת אם לקשר זאת לפגות או לא. כשיואבי נולד (731 גרם) אוזניו היו כמו מניפות ענק. בפגיה הרגיעו אותנו ואמרו שאין פורפורציות ושום דבר לא מותאם. הם לא ממש הצליחו להרגיע אותנו אך בגלל כל הזיהומים, הניתוחים ועוד בעיות למכביר, הנושא הפך אצלנו לשולי ואף מצאנו עצמנו צינים לגבי כך. מאז שיואב יצא מהפגיה אני רואה בבירור שאוזניו בולטות החוצה מעין "דמבו" קטן. חיפשתי חיפשתי במשפחות שלנו משהו בעל אוזניים כאלו ולא מצאתי. היתכן שזה בגלל שהוא נולד פג ופניו עדיין מאורכות? היש אפשרות שזה ישתנה? או שמא נצטרך לדאוג לתספורת המכסה אוזניים? אני יודעת שזה לא הנושא הכי חשוב בעולם (וכמו שאמא שלי אומרת : "העיקר שהוא בריא") אבל זה עדיין מציק. אשמח לדעת אם גם אצלכם זה כך או היה כך.

engel_j

New member
זה ישתנה

גם לנו זה היה נראה כך בפגיה,לאחר 2-3 אין זכר לזה, תן לו קצת ליגדול !!!!!!!!!

../images/Emo65.gifאני כ"כ מבינה אותך...

שמאור השתחרר מהפגיה לאחר 3 חודשים, זו היתה גם דאגתי , וגם אותי הרגיעו שהוא עדיין חסר פרופורציה וזה יעבור. אבל...כיום מאור בן 3.7 רזה עם פנים מאורכות , ועדיין הדמבו בולטות. השלמנו עם זה , וכן, הוא מסופר לא קצוץ כדי שלא יבלוט יותר, . בהתחלה זה הפריע לי , כיום אנחנו לא שמים
לזה , ולפעמים צוחקים ביננו לבין עצמנו. וכמו שאמא שלך אמרה לך, העיקר שהוא בריא, אחרי כל מה שהם עברו, נתנחם באוזנים בולטות. גלי

גם לעמרי היתה תקופה

שחשבנו שהו ממש פייפר .. אבל זה הסתדר לחלוטין .. ויש לו אוזניים מקסימות בפורפורציה ..

למעלה