שאלה על אמו

thepunk

New member
שאלה על אמו

ל-PROPAGANDHI יש את השיר "About As Close To Emo As We´ll Ever Get Song", ורציתי לדעת מה הקשר של השיר הזה לאמו? ... או שאמו זה בכלל לא מה שאני חושב ...

ב.ן.נ.ת.ן

New member
אני לא מכיר את השיר

אבל אני משער שהם (כמו כל שאר הקשוחים המגניבים) צוחקים על אימו לדעתי, זה דיי עלוב. האימו לא עשה להם רע בחיים מה שכן, זה כמו שהם יצאו (הם ועוד הרבה) נגד אופנת הסקא שהתחילה לעצבן כל להקה פתאום עשתה סקא וזה כבר יצא מהחורים, ועוד עשו סקא גרוע והגזימו עם הgear, כל החליפות האלו והג´יל בשיער. לדאבוני, גם האימו נכנס עכשיו לאופנה, יש כבר emo gear מוגדר וכל ילד שני חושב שזה ממש מגניב והוא נהפך ל"אימו-קיד", לילדים האלו, שמקשיבים לדאשבורד ולינקין פארק, חופשי אפשר לשרוף את הביצים אבל מסכנים האומנים, כי הם באמת לא ביקשו את זה. רוב האומנים אשר מוגדרים כ"אימו" בכלל לא מגדירים את עצמם כאימו (סייבס דה דיי, יום חמישי) למזלנו, האימו הוא לא רק גיטרות אקוסטיות חמודות כאלו שבנות אהבלות יכולות לשמוע ולצעוק "oh my god! that´s my song!!" יש את הסקרימו\אימוקור הרצחני שנישאר בשבילנו, הפאנקיסטים הקשוחים
סוף דבר: תפסיק להסתובב, תפסיק להסתובב, עם כל החברים, תפסיק להסתובב. תפסיק כבר לעשן, תפסיק כבר לעשן, אספר מחר לאבא, תפסיק כבר לעשן.

manic_subsidal

New member
אני חושב שקצת קצת קצת קצת הגזמת

לינקין פארק ו דשבורד ? השוואה קצת קוטלת לא? לינקין פארק הם לא אמו

xero1

New member
אין קשר

זה פשוט מה שיש בMTV (אני מדבר על אמריקה עכשיו), כמו שכאן כל הלימפ ביזקיט, בלינק182 ולינקיק פארק הולכים ביחד.. דרך אגב, בן או כל אחד אחר, יש לכם להמליץ על אמוקור ?

xero1

New member
רצית לדעת מה זה "קור", לא?

אז יש לך שם תשובה בשירשור. והארדקור זה לא "רק צעקות", מטאל זה רק צעקות.

OPERATi0N_iVY

New member
חח...

כן הארדקור זה צעקות... השכנים שלי למשל ממש הארדקור... פשוט TRUE TIL DEATH... פרופאגנדי - תקרא את המילים של השיר הזה ותבין למה הם קראו לו ככה... לא נראה לי ממש בעייתי...

ב.ן.נ.ת.ן

New member
הופה

American Nightmare, Further Seems Forever, Cast Asid, Thursday, Rites of Spring, Embrace, Gray Matter, Ignition, Dag Nasty, Monsula, Fugazi kind of, Fuel, Samiam, Jawbreaker, Hot Water Music, Elliot, Friction, Soulside, early Lifetime, Kerosene 454 תאמין לי, שאין לי מושג כבר איזה להקה נכנסת לאיזה קטגוריה חצי ממה שכתבתי יכול להיות סקרימו\אימו רגיל\הארדקור\פאנק רוק שיהיה לך לבריאות, תפסיק לנסות לחפש להקות לפי סגנון זה סתם עושה לי כאב ראש

Warzone

New member
לי יש!

Thrice Boy Sets Fire In Pieces Thursday Coheed and Cambria The Used Waterdown

xero1

New member
רגע

Coheed and Cambria ן- Thrice זה אמוקור? גאד.. אז אני מת על אמוקור :)

די עם כל הקיטגורים

אני לא פונה לבנאדם ספיציפי אני פונה לכולם. די! נמאס כבר מכל הקטגוריות, או שהם דפוקות, או שהם לא הגיוניות! איך שמים את דאשבורד ואת דה יוזד באותה קטגוריה? ולמה שאני בכלל ארצה לשים אותם בקטגוריה? נכון, חייבים את ההבחנה בין פופ למטאל לפאנק-רוק ואפשר גם שתיים שלוש תת קטגוריות אבל יש גבול! אימו זה קטגוריה כללית, מה שמדבר על רגשות ויחסים, אז תשאירו את זה ככה. סקרימו זה קטגוריה שמישהו קם והמציא לפני יומיים בערך וגם אימוקור. מחר תהיה קטגוריה חדשה. די נמאס! זו מוסיקה? זה פאנק-רוק? סבבה, תהנו ממנה ותפסיקו לנסות לתת לה שמות. זה לא כלב

למעלה