שאלה על אליפטיקל

morgold

New member
שאלה על אליפטיקל

מה ההבדל בין אליפטיקל מגנטי לחשמלי? המליצו לי לקנות חשמלי, אך אין לי שמץ מה זה מה.
איזה חברות מומלצות באליפטיקל?

nofaritrit

New member
הייתי עסוקה בזה בחודש האחרון

בסוף שכרתי מכשיר שנרקא אליפטיקל 7000 sporttop עם אופצייה לקנייה אחרי 4 חודשים כשכל מה ששילמתי בתקופת השכירות יורד מהמחיר הכולל. המכשיר נמצא אצלי בערך שבועיים והוא מצויין בעיני. פחדתי שאחרי שהתאמנתי בחדר כושר על אליפטיקל מקצועי אני ארגיש שאני יורדת ברמה ..אבל ממש לא. מכשיר שקט ויציב שניתן לשנות בו תוכניות אימון. ממש מרוצה. אולי כדאי שתנסי להשכיר ככה תהייה לך אופצייה לנסות את המכשיר בטרם את קונה אותו.

nofaritrit

New member
חברה שנקראת גיל ספורט

בינתיים הם היו אחלה..בורג אחד היה משוחרר אז המכשיר קצת חרק והם הגיעו יום אחרי לחזק את זה.הם המליצו לי על האליפטיקל 7000 הזה כי אמרתי שאני לא רוצה להתבעס אחרי שכבר התאמנתי בחדר כושר ובסה"כ ההמלצה שלהם באמת היתה טובה. יש שם גם הליכונים אם זה מעניין אותך. חברה שלי גם השכירה מהם הליכון , וגיסי קנה מהם אליפטיקל וכולנו עד כה מרוצים.אולי יש עוד חברות שמשכירות אז תבדקי את זה. אני מאוד מרוצה..מול הטלוויזיה , בלי לצאת מהבית כשהילדים ישנים כשאני אחרי לידה ואין לי כוח וזמן ללכת לחדר כושר בכלל.

morgold

New member
כן זה מאוד נוח להתאמן בבית

במיוחד עכשיו כשהחורף הגיע, זה מבאס להיכנס לבגדי ספורט וללכת למכון כושר בימים גשומים.

תודה רבה!!

למעלה