שאלה על איש משפחה

Ulong

New member
שאלה על איש משפחה

אני בדיוק עכשיו מוריד את 3 העונות הראשונות של הסידרה. איזו עונה הכי טובה מאלו ששודרו עד עכשיו? 1? 2? 3? או 4? ועוד משהו קטן למי שלא יודע: לעונה ה4- יש רק 10 פרקים כך שנותרו עוד 4 פרקים בדיוק בערוץ. שנה טובה.

a8145060

New member
../images/Emo45.gif

העונה הכי טובה? בכל מיני סקרים עונה שלוש נבחרה להכי טובה כי היוצרים של הסדרה לא חשבו שתהיה עוד עונה אז הם "התפרעו" בתסריטים. יש עונה 5 שהתחילה בספטמבר.

shawn 1

New member
נצל"ש

אני רוצה להבין, מתי תתחיל ה"אריזה" החדשה של יס+? ממחר? מה, לא יהיה יותר את השורות האלה עולות ויורדות?

Aviad1987

New member
מחר עולים טיזרים.

האריזה תוחלף בטח עם עלית העונה החדשה.

shawn 1

New member
אני אישית ראיתי בניתיים רק את

הטיזרים של: "הקאמבק", "אי שם" ו"העשב של השכן". הם לא מי יודע מה טיזרים...הם יותר, "ב8 במובמבר" עונה חדשה, וקטעים מהסדרות...

G I L R IV

New member
אני בטח כבר יודע ?

הטיזרים בטח יתלפו לכול הפרומים שטלי כתבה עד כה פה -זה בטח יהיה מצוין לקראת עלייתה המחודשת של אוז -הבית הלבן עונה6 והלאה ,, אבל בבקשה לא להכניס גם תסדרות של YES+ במסך הרחב ככה לא יראו בכלל ולרבים מאהוכלסיה יש טלוויזה רגילה לא פלזמה ------------------------------------------------------------------

Aviad1987

New member
קשה להגיד איזה עונה הייתה הכי טובה

כמו שכבר אמרו באמת עונה שלישית הייתה קצת מיוחדת מבחינת 'התפרעות' התסריטאים (כמה כבר יותר מופרעים הם יכולים להיות?) אני אישית התמכרתי החל מהעונה השניה (כמובן שהשלמתי את הראשונה ונהנתי מכל רגע).

Scaly

New member
זהרו ממכבי האש...

שעורבים לטרפם האמבולנסים יצטרכו לחכות להזדמנות אחרת

Aviad1987

New member
כנראה שפספסתי את הסרט הזה

בנשיונל ג'אוגרפיק. דווקא רציתי לראות

a8145060

New member
את Stewie Griffin The Untold Story

כבר ראיתם? זה סרט באורך מלא שיצא בDVD בארה"ב שלפני הסרט ואחריו יש "ראיונות" עם הכוכבים. וזה לדעתי הכי מצחיק. אגב אם אתם אוהבים את הסדרה גם תרצו לראות American Dad

למעלה