שאלה על איכות חלב

שאלה על איכות חלב

כבר 3 שבועות יש עליה מעטה מאד במשקל אצל בתי בת 3 וחצי חודשים. השבוע בכלל לא היתה עליה! היות ואני מאכילה חלב אם בבקבוק (משאיבה) אני יודעת שהיא קצת יותר מחצי כמות שהיא אמורה לאכול וזה בגלל שהיא נרדמת באמצע ואי אפשר להעיר אותה. (ניסיתי אכילה עם הפסקות וגם לא עוזר) אבל עלתה בי מחשבה שאולי יש מצב שחלב האם אינו מזין מספיק..... כלומר האם יכול להיות מצב שאיכות החלב, מסיבה כלשהי איננה מספיקה? שהחלב איבד מערכיו? למרות שאני חולבת באדיקות ואוכלת טוב וגם לוקחת ויטמינים. האם יש קשר לעובדה שקיבלתי מחזור (פעם ראשונה השבוע)? מבקשת את עזרת המומחיות כי אני מודאגת. תודה

1טלטלים

New member
רק אם אולי את נמצאת בתת תזונה

נוראית אבל ממש נוראית.......כעיקרון ,עליה במשקל אצל יונקים מתמתנת בגיל 3-4 חוד',תינוק גם מתחיל להיות יותר אקטיבי ישן פחות ער יותר,מבזבז הרבה אנרגיה להתפתחות שלו וחלב אם מספק את כל מה שדרוש לו. אני זוכרת שקטנה שלך היא פגית ,במקרה זה הייתי ממליצה לך לפנות ליועצת הנקה שאת נמצאת בקשר איתה ,אולי אין צורך בפגישה אישית ושיחת טלפון יכולה להרגיע אותך . אוי...את יודעת ,קראתי שוב ושוב את מה שכתבת וציינת שקבלת מחזור,כעיקרון חזרה של ווסת יכולה לגרום לירידה זמנית בלבד בהספקת החלב ...איך הכמויות,חשת בשינוי כלשהו? שוב,רק רוצה להרגיע אותך ,לפחות ממה שאני יודעת חלב אם הוא בריא,מזין ולא מאבד מערכיו במיוחד עם אמא כמוך שומרת על עצמה לוקחת ויטמינים ואוכלת טוב!!!!!!! תעדכני, אמא של טל

ממש מדהים

יועצת ההנקה אמרה בדיוק את מה שרשמת, אבל ממש בדיוק, כמעט מילה במילה. בזמן המחזור לא היה שינוי בחלב, ביום שהוא ניגמר חלה ירידה בכמות. עכשיו יש ירידה ואני עברתי למישטר חליבות אינטנסיביות יותר כדי להתגבר על ה"משבר". מישל יעקובסון - יועצת ההנקה ממש ממש מקסימה וסבלנית והיא נותנת לי הרגשה נהדרת של אפשרות להתייעץ איתה מתי שאני צריכה. אבל רציתי לשמוע עוד. עכשיו אני רגועה מבחינת איכות ואני אהיה רגועה עוד כמה ימים מהכמות.. מישל אמרה לי שאפשר להחזיר כמויות בלי בעיה, רק בהתמדה...אז אני אופטימית. מקווה שהילדה תתחיל לאכול ולעלות במשקל. תודה רבה טלטלים שמצטרפת להרבה תודות קודמות

1טלטלים

New member
וואו ....ריגשת אותי עד הדמעות

את יודעת,שלי ,כמה שבן אדם לומד כך הוא יודע בעצם פחות.זה היה פידבק אדיר לבטחון העצמי שלי בנוגע להרבה דברים.שמחתי כל כך לשמוע שדברים שאמרתי עזרו לך ונתנו עוד קצת עידוד וכח להמשיך קדימה ולסמוך על הגוף שלך ועל עצמך,על דרך שבחרת לתת את הטוב יותר לקטנה שלך!!! אל תדאגי,עברת כל כך הרבה קשיים והגעת עד הלום ...זה לא מה שיביור אותך! תמשיכי לשאוב(גם לה(ע)ניק הרבה ),לגבי מחזור ,שוב ירידה בחלב היא זמנית בלבד הקשורה לרמות ההורמונים בגוף,ברגע שהכל מתחיל להסתדר ולחזור לנורמה אז יש גם איזון ביצירת החלב(סיפור די ארוך ומייגע אילו הורמונים,איך בדיוק...),אולי דבר נראה לעין בגלל שאת רק שואבת ורואה פיזית את הכמות שיוצאת לך,אם היית מניקה בוודאי היית שמה לב אולי ליניקות תדירות יותר של תינוק(מזכיר קצת את קפיצת גדילה).התמדה בשאיבה היא שם המשחק,כרגע! אנו כאן בשבילך תמיד, אמא של טל

למעלה