שאלה על אטמי אוזניים לרעש ולתינוקות

בשה1

New member
שאלה על אטמי אוזניים לרעש ולתינוקות

1. האם ידוע לכם על אטמי אוזניים לרעש שניתן לשים בלילה, בלי לגרום נזק לאוזן (דלקות וכו')? אחותי צריכה והיא אמרה לי שאמרו לה שלא טוב לישון עם אטמי אוזניים, כי הם גורמים לדלקת. 2. האם יש אטמי אוזניים לרעש מיוחדים לתינוקות (כשהולכים איתם לאירוע לדג')?

בשה1

New member
כמה דציבלים צמר גפן כבר יכול לחסום?

וחוץ מזה, זה לא נשמע לי כל כך בטיחותי. יש עוד רעיונות אולי? מישהו יודע על משהו?

Catty

New member
הצעתי את זה כאלטרנטיבה

אם שאר החומרים פחות מומלצים. אבל אני באמת לא יודעת, אולי גם זה אכן לא טוב. אולי לעשות אוזניה מיוחדת בהזמנה?

צלף

New member
הצעות

1) נסי להתעניין בבית מרקחת, סופר פראם אם יש אטמים לילדים ותינוקות... 2) אפשר להזמין אטמים לילדים ותינוקות בכול סוכנות למכשירי שמיעה פשוט במקום להתאים אוזניה מתאימים ומייצרים לך אטם לאוזן. 3) בריקושט = יש אטמים מיוחדים לנסיעות במטוס - הם אטימים לרעש אבל מעבירים קולות דיבור - אינני יודע אם אפשר להתאים אותם לתינוקות אבל המחיר שלהם זול... ראיתי אותם הם די נוחים וגמישים... 4) קרה לי שנרדמתי עם אוזניות והם באוזנים כל היום פחות או יותר (לפעמים אני מוציא אותם כדי לתת מנוחה לאוזניים - לא חטפתי אף פעם דלקת... אבל זה קצת לא נוח...

moran f

New member
זה שלך זה לא קרה לא אומר שזה לא יקרה

כשאתה משאיר את האזניות באוזן אתה יוצר סביבה מצויינת לגדילה של כל מיני חברים נחמדים שאף אחד לא ממש רוצה שיגדלו לו באוזן. קרה לך ולא התפתחה דלקת? יופי, אבל זו לא סיבה לבטל את ההמלצה הנכונה לא לעשות את זה.

צלף

New member
תסבירי למה אין לי דלקת באוזנים בבקשה

אני כמובן גם לא ישן עם אוזניות באוזן, גם קורה לי לפעמים שפעם או פעמיים באמצע היום אני מוציא את האוזניות לאיוורור לכמה דקות... חוץ מזה אני חושב שהאוזן מתנקה באופן טבעי במקלחת - וכמובן אחת לשבוע שבועיים אני עושה ניקוי עם אוזניות טבולות בשמן זיית שמגרד לי... וצריך לשים לב שהאוזניות גם מהוות גם הגנה מפני חדירת כמיני גורמים מבחוץ... ואולי צריך לבקש מכותבי הפורום לציין אם יש להם דלקת אוזניים מפעם לפעם (בהנחה סבירה כולם מרכיבים פה מכשיר שמיעה...

צלף

New member
../images/Emo93.gif טעות - קיסמי אוזנים טבולות בשמן זית צל

moran f

New member
כי מסתבר שהחיים הם לא שחור ולבן

"סיכון מוגבר" לא אומר שמשהו יקרה ב-100%. זה אומר שהסיכון יותר גבוה מאשר במצב אחר. עם אזניות בתוך האוזן הסיכון לדלקות אכן גבוה יותר מאשר בלי. אני שמחה שאתה חושב. כמובן, ברור שמידע שנאסף במשך זמן רב מהרבה אנשים והרבה ידע מדעי צריך להתקפל בפני ההגיון הבריא שלך, לא? אז זהו, שלא. הגיון בריא זה דבר חשוב, אבל הוא עלול להטעות. הגיינה נכונה בהחלט חשובה, ובהחלט מסייעת להפחתת הסיכון המוגבר, אבל היא לא פתרון מוחלט. האזניות מגינות מפני חדירת גורמים מבחוץ? נגיד שכן. ועדיין, חלק לא קטן מהבעיה הוא לא מה שבא מבחוץ, אלא מה שכבר קיים. ידעת שבאופן טבעי חיים על העור שלך לא מעט חיידקים? די הרבה, אפילו. בדרך כלל זה דבר מצויין - הם מונעים מחיידקים ומזיקים אחרים להתיישב באותו מקום ולהזיק לך. למרות זאת, בתנאים הנכונים אותם חיידקים בדיוק הם אלו שיזיקו לך. הניסוי שהצעת לא ממש מוצלח - איפה קבוצת הביקורת? איפה בירור התנאים ההתחלתיים?

צלף

New member
השאלה האמיתית היא האם כבדי שמיעה סובלים מ

האם כבדי שמיעה סובלים מדלקות אוזנים יותר מהממוצע הרגיל
ומכל המוערבות שלי בכבדי שמיעה ההתרשמות הסובקטיווית שלי שלא, ועוד להפך ששומעים מתלוננים על דלקות אוזנים הרבה יותר מכבדי שמיעה, כמובן יכול להיות שאני טועה או כמו כל סוביקט - אבל לזה משאל בפורום יכול לבסס איזה אינדקצייה - ובקשר למחקר מדעי - אפשר רק לעשות במכון רפואי - לקחת נתונים רפואיים של קבוצת כבדי שמיעהולהשוות עם קבוצת שומעים בעלי נתונים דומים ולודא כמה פעמים התלונות היו על כאבי אוזנים והדיאגנוזה היתה דלקת אוזנים - אבל זה כבר עסק למי שיש לו הזמן והמרץ להתעסק בכך...

moran f

New member
ושוב חסרה לך קבוצת ביקורת

כדי לדעת אם כבדי שמיעה סובלים מדלקות אזנים יותר מהממוצע, אתה צריך לדעת מה הממוצע. איך תדע את זה מהמעורבות שלך בכבדי שמיעה? התרשומת סובייקטיבית היא מצויינת בתור התרשמות סובייקטיבית, אבל גרועה בתור רקע להסקה כללית. בדיוק בגלל זה התפתחה השיטה המדעית כפי שהיא התפתחה - כדי לאפשר הסקה מוצלחת יותר.

למעלה