שאלה על אחוזים

עירעור

New member
שאלה על אחוזים

שלום. מישהו יודע להגיד לי, באופן כללי, מה המשמעות של האחוזים מ-20% עד 60%? תודה.

תלויי לגבי מה אתה רוצה לדעת...

יש הרבה נושאים תתמקד במה שאתה רוצה לדעת... האחוזים זמניים או קבועים?

תקשיב ערעור...

יש משמעות גדולה מאד. ככל שהאחוזי נכות שלך יותר גבוהים אתה מקבל ממשרד הביטחון יותר תגמולים.ותנאים יותר מועדפים. הכל תלוי איזה אחוזים יש לך.וכמובן על מה. אבל מה השאלה המדוייקת שרצית לשאול???אתה מוזמן לשאול חופשי? שיהיה לך המשך יום קסום... להשתמע... מקסיקני טעים...

עומר י

New member
צדק המקסיקני, זו שאלה כללית מידי

ביחס לתגמול בסיסי 1% = 32 ש"ח לחודש. ביחס לרכב החל מ30%- על פגיעות מסויימות יש רלוונטיות... ביחס לדיור, יש הבדל משמעותי. ביחס לכל - 50% מהווה מדרגה משמעותית בדרך כלל. תשובה כללית לשאלה כללית.......

ערב טוב עומר מזמן לא ראינו אותך

קפוץ לבקר מדי פעם שיש לך זמן... שיהיה לך ערב נפלא... להשתמע... מקסיקני טעים...

עומר י

New member
נכון חמוד...

אני עובד קשה מאוד וגם מייעץ בפורטל נכי צה"ל ונורא קשה לנו לעשות את שני הדברים, מעבר לכך אני יו"ר המשותקים ויושב בנציגות הנכים הקשים גם, ולאחרונה הינו נורא עסוקים בכל הבעיות עם גפים, המחסן הרפואי, וכהנה וכהנה. אבל כמו שאתם יודעים, אני יעשה כל מאמץ להיות גם כאן.

אני משוכנע שאתה עובד קשה עומר

ואני חושב שאתה עושה עבודה מצויינת.בכלל אני צריך אותך אני אתקשר למשרד שלך שבוע הבא ואקבע פגישה.רוצה להתייעץ איתך על משהו. תמשיך לעשות את העבודה הנפלאה שאתה עושה. וכמו שאמרתי שיצא לך מדי פעם תקפוץ לביקור. ערב קסום שיהיה לך ולכולם... מקסיקני טעים...

למעלה