שאלה על אור ירוק

tmonso

New member
שאלה על אור ירוק

למה הם מנסים לאמלל את ציבור הנהגים ככה בחיים הם לא ימנעו תאונות כל המחקרים הדפוקים שלהם על מדינות העולם לא יעזור בגרוש להוריד את כמות ההרוגים כאן ומה זה הרעיון הזה שם נותנים למופז לתת לנהג חדש שיוצאי העוד שנה רישיון שיהיה לו מלווה לא מספיק שלושה חושדים שזה כבר יותר מדיי ועוד הרעיון "המעולה" שלהם רק שתי נוסעים שעד לפני שבוע היה מותר מה שאני חושב עליים שיקחו את הכסף המסריח שלהם כי לבנתיים הם מכניסים רק כסף לקופת המדינה ע"י חוקים שהם מכתיבים לשר התחבורה שישקיעו את הכסף שלהם למי שצריך באמת ולא להתעלל בציבור הנהגים. ולגבי ה500 הרוגים בשנה לא ניראה לי שיש מה לעשות בנוגע לדבר הזה כי בכל מדינה יש הרוגים על הכביש והמון ואת זה הם לא מציינים במחקרים שלהם!

שלום30

New member
זה הדדי

הנהגים מוציאים למשטרה ולממשלה את המיץ והממשלה מוציאה לנהגים את המיץ... (לחלק מהם) וכנראה שהסטטיסטיקות מראות שנהגים חדשים ונהגים צעירים מעורבים יותר בתאונות דרכים ולכן נוספות הגבלות.

mfsing

New member
נהגים בגילאים 60+ מעורבים

יותר בתאונות דרכים קטלניות ולא קטלניות מאשר נהגים צעירים. עשו לי הרצאה על הנושא לפני חצי שנה

שלום30

New member
עוד לא יצא לי לראות

קשיש נוהג ברכב בצורה פראית תוך כדי מעבר באור אדום ועל פס לבן וכל זה במהירות של 130 ומעלה... יתכן שהקשישים הללו שמעורבים בתאונות דרכים הם הצד הקרבן ולאו דווקא הצד הפוגע, שהרי קבלת ההחלטות והביצועים בגילים כאלה קצת איטיים אצל הרבה מהם.

mfsing

New member
רק לפני שבוע תפסתי נהג בן 70 שעבר

באור אדום צומת מסוכן מאוד... כששאלנו אותו למה עבר באדום הוא אמר לא ראיתי אדום, חשבתי שכבר צהוב ומותר לנסוע... חוץ מזה לא היה שום רכב בסביבה..

mfsing

New member
קיבל תדוח כמו גבר...

בזמן שהוא הוציא את הארנק מהתיק שלו... נפלו לו עוד כמה דוחות שעדין לא שילם

ghost7

New member
כבר פגשתי גם כאלה.

אבל עדיין- החלק של הנהגים הצעירים- גבוה בהרבה. והמדד הטוב ביותר- מחירוני חברות הביטוח. הן מחפשות להרויח. לא להפסיד. ומדרגות את הסיכונים בהתאם.

ilovebarbie

New member
500 הרוגים בשנה ?!

מתחילת 2006 נהרגו פחות מ 400 ואנחנו כבר באמצע נובמבר... שטויות

benzvie

New member
אור ירוק

הנהגים החדשים והצעירים מעמללים את המדינה, לכן צריך לחוקק חוקים כדי שלאיעמללו את המדינה הנהגים הצעירים יחסים למיספרם באוכלוסית הנהגים גורמים ליותר תאונות דרכים מאשר כל השאר. אם היה תלוי בי אני הייתי מאפשר להוציא רישיון נהיגה רק מגיל 21 אחרי צבא אחרי שראו מוות ואחרי שהם מבינים את המשמעות שיש לחיים

ghost7

New member
במדה מסויימת החצי השני בדבריך נכון.

(לפחות- במה שנוגע לדברים שאני וחברי עשינו, בזמנו...). אבל לא בטוח שנהג חדש בגיל יותר מאוחר- יהיה נהג טוב יותר. גם אם אחראי יותר. עובדה שאצל האמריקאים- הגיל להוצאת רשיון נמוך יותר. אבל ממה ששמעתי מחברים שהיו בארה"ב (ולא אחראי לנכונות)- ששם בטוח החובה הוא לנהג. לא לרכב. מעין המשך לרשיון. ולחברות הביטוח- דרוג סיכוני ביטוח שכולל את מרבית הנתונים הרלונטיים (בסך הכל- מטרתן להרויח. לא להפסיד). ועברות תנועה של נהגים- מדווחות גם לחברות הביטוח. וכך יכול נהג שקבל קנס לא גדול על עברת תנועה- להצטרך לשלם תוספת מחיר גבוהה בהרבה מהקנס, כשירצה לחדש הביטוח (כעברין תנועה- מסוכן לבטח אותו). מה דעתכם על האפשרות לשלב רעיון דומה כאן?

למעלה