שאלה על אורגזמה

נמעמ

New member
שאלה על אורגזמה

האים בחורה יכולה לחוות מיספר אורגזמות ברצף (6 לדוגמא) בפרק זמן של 30 דקות. הכוונה לאורגזמות אמיתיות ולא פינטוז

amazone

New member
כן

מבחינה ביולוגית לגבר הדבר אינואפשרי אבל לאישה - אין שום סיבה שהיא לא תחווה אורגזמה אפילו כל 30 שניות

אורגזמות,

יכול להיות שזה משתנה מאישה לאישה, אבל ממה שאני יודעת על עצמי - מאורגזמה לאורגזמה יותר קל לגמור שוב פעם, עד שבסוף על גירוי הכי קטן מביא לעוד גמירה. רק לשים לב שבשלב מסוים זה פחות מהנה ומרוב שהאיזור מגורה זה עלול לכאוב.

ToryMaster

New member
בהחלט כן

אבל(
) כמו שמסקינטיים אמרה - אחרי זמן מה האיזור המגורה עלול להתחיל לכאוב מחיכוך וכו'.

amazone

New member
הידעת?

מבין המחלות המוזרות והנדירות שיש לבני אדם ניתן למצוא מחלה גופנית המופיעה בקרב נשים וגןרמת להן להיות מגורות גופנית ולהגיע לאורגזמה ללא קשר למצב. לא מדובר בנימפומניות - הן לא מכורות למין. המחלה מתבטאת בגירוי מוגבר של הדגדגןבכל שעות היממה. גירוי הדגדגן וגרימת אורגזמה עשוי לגרום להקלה זמנית אבל הבנות האלו הגיעו במהלך שבוע אחד למספר אורגזמות שיספיק לכמה גלגולים וזה לא בהכרח מהנה - קורה בכל מקום - בנהיגה, בישיבת עסקים, בקניות, בכל מקום ומצב רגיל. מופיע בעיקר לאחר שינוי הורמונלי רציני כמו התבגרות מינית הריון ולידה

ellulli

New member
זה נשמע מבאס

אבל איך הייתי רוה לגמור כמה פעמים ברצף... אצלי עוד לפני שאני גומרת אני כבר מתה מכאבים. איך אתם עושות את זה? ממש ברצף? נשמע כל כך כיף.. אשמח לפרטים!

amazone

New member
את יודעת מה?

אני בספק רם אחרי הפעם העשירית שלהם הם יוכלו בכלל ללכת שלא נדבר על להעמיד אותו הם צריכים מנוחה בין לבין לא כמו אמל הבנות ואנחנו לא מוגבלות

ellulli

New member
חחח...

את מצחיקה. בנים בכלל נדפקו - אם הם לא גומרים כואבות להם הביצים.. לנו אין שום דבר כזה. מצד שני מי אני שאדבר על זה שאנשים נדפקו, אני לא יכולה להכניס לשם שום דבר כרגע..

ודאי שיש לנו דבר כזה../images/Emo9.gif

לא הרגשת פעם תחושה לא נעימה באזור (דגדגן) כאשר הוא היה מגורה ולא הגיע לכדי פורקן? אולי זו רק אני, אבל ההרגשה ממש לא נוחה.

amazone

New member
אז או שזה לא באותה הרמה

או שהם מגזימים בתגובה שלהם אנחנו מסוגלות איכשהו להתגבר על זה בכל מקרה - מדובר כאן בכמות ובאיכות והמין הנשי מהבחינה הזו לוקח אותה ובגדול אבל משום מה אין לזה מודעות ואם אין לו כוח לפוקי פוקי אז האגו שלו נפגע ולה לא יהיו עוד כמה סטגדמים (לפחות לא כאלו שיהיו תלויים בו)

לדעתי זה עניין אישי ולא מגדרי

לגבר שלי למשל מעולם לא היה "כאב ביצים". בהרבה מקרים "כאב ביצים" הוא רק תירוץ עלוב כדי לשכנע את הצד השני לעשות סקס.

הוכחה

שמעולם לא היה לך כאב ביצים. אבל לעניין הגמירה והאורגזמה. עד כמה שאני מבין, זה מיתוס די גדול, שגמירה ואורגזמה הם היינו אך. אני יכול לומר, שלי באופן אישי קרו מספר מקרים בהם גמרתי, כלומר יצא מה שיוצא בדרך כלל אבל לא הרגשתי את אותה תחושה מופלאה של אורגזמה. טנטרה. "האגדה מספרת" שמי שמתאמן בטנטרה יכול להגיע לאורגזמות גם מבלי לגמור. הגמירה היא זו ש"מפילה" מבחינת הגבר. לכן כשגבר לומד לשלוט בגמירה שלו הוא יכול לחוות אורגזמות חזקות במיוחד ואם אני זוכר נכון ממה שקראתי, אז גם יותר מפעם אחת.

ellulli

New member
בחיים לא שמעתי

שזה לא אותו דבר.. אצל בנות זה גם בנפרד יכול לקרות?

למעלה