שאלה על אוננות

dinaaaa

New member
שאלה על אוננות

בכל פעם שאני מאוננת, וגומרת בסוף, אני לא יכולה לגעת באיבר המין שלי. אחרי הגמירה, כבר שורף לי למטה. אני לא יודעת אם "שורף זו המילה לתאר. אבל אחרי הגמירה עצמה אני לא יכולה לגעת אפילו קצת באיבר המין, ובדגדגן במיוחד. וכל נגיעה שם אחרי הגמירה מקפיצה אותי מהמיטה. המקום הופך לממש רגיש. מדוע זה ? ועוד שאלה - מדוע כשאני גומרת אני מתחילה ממש לרעוד ?

סיון 1 23

New member
כן.

לא נעים אחר כך, המקום רגיש, וגם אין יותר חשק מיני לפעמים. זאת תגובה שגם יש לי. זה לא חריג... ככה זה. המקום הופך רגיש. התשובה בשאלה. וגם הרעידות הן דרך שהגוף שלך מגיב לגמירה.

דינה שלום ../images/Emo140.gif

לנשים שונות יש רגישות שונה באיזור הדגדגן (ובכלל
). לרבות מהן הרגישות מתגברת לאחר הגמירה ומגיעה אף לעיתים לכאב או לסף רגישות שלא מאפשר לגעת. כדאי לנסות סוגים שונים של מגע לא ישיר על הדגדגן בזמן האוננות כדי להפחית את התופעה ובכל מקרה פשוט להיות רגישה אל עצמך לפני, תוך כדי ואחרי... ולגבי הרעידות, איזה כיף, אה?

dinaaaa

New member
המון תודה בנות! יש לי עוד שאלה...

אם אפשר
לאחרונה אני לא מצליחה לגמור מסיבה כזו: כשאני מאוננת עם האצבע , היא נהיית רטובה מאוד שם למטה, והעור הופך בתוך דקה למקומט. (מכירות את זה שהעור יוצא מקומט אחרי מקלחת ארוכה? ככה זה אצלי בזמן אוננות). העור של האצבע הופך למקומט, האצבע נרדמת, ואני לא מצליחה לאונן כי אני לא מרגישה את היד שלי בפנים. היא ממש רדומה מהרטיבות שם. מוכר לכם? יש איזה פיתרון ??

ארטימיס

New member
כן מוכרת לי התופעה

אני פשוט רואה את האצבע של החבר שלי יוצאת ככה.. חח זה מצחיק :) אממ.. לי אישית זה לא קורה כי אני מאוננת עם ויברטור! אולי גם לך כדי לנסות? ממליצה על רוקט פוטר אחלה של דבר! קטן ועושה את העבודה כמו שצריך!

למעלה