שאלה על "אבודים"

TheCharm

New member
לא, וכדאי יותר לשאול

את השאלה הזאת בפורום "אבודים". בכל אופן תוכל להשיג DVD לא מתורגם בחנות הוידאו הקרובה לביתך, או פשוט בביטורנט שלך.

Yaniva4

New member
לפי מה שהבנתי אבודים יוצא מתרוגם

בנובמבר, גם העונה השניה של the o.c

Ulong

New member
../images/Emo45.gif לעונה השנייה של ה-OC

אבל אבודים? מי אמר לך את זה?

TheCharm

New member
מה נסגר בנאדם?

תרצה או לא לגיא יש הרבה יותר מידע משלך יש על הוצאות DVD בארץ, והוא זה שיכול לתת את ההסבר הכי נכון והכי תקין בנוגע להוצאת סדרות על גבי דיוידי בארצינו, "אבודים" בפרט.

Aviad1987

New member
אממ. מי זה גיא?

ותירגע עם הדרמטיות לפני שנאשפז אותך בכפיה אחרי OD של OC.

אה.. תודה?../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

"אבודים"- עד עכשיו לא היה הסיכוי הכי קלוש שהיא תצא ל-DVD עם תרגום. כי החברה שמפיצה אותה היא "פורום פילם", ועל כל סדרה שתשאלו אותם הם יגידו שהם יוציאו בשמחה ואין תאריך. (אני שנתיים כבר שואל אותם על אליאס. שנתיים, וכל פעם את התשובה ש"אין תאריך"). אני קצת בשוק, כי אחד מגלובוס יונייטד מסר משהו שאולי אבודים תצא בדצמבר-ינואר. (לא בנובמבר). אבל שוב, לא לפתח תקוות כלשהן.
ואגב, גם אם זה ייקרה.. אני ממליץ לכם להשכיר את הסרט "ברוס הגדול מכולם". הוא גם של חברת דיסני (כמו "אבודים"), וגם הוא הוצאה של פורום פילם. עכשיו, אני ממליץ לכם מאוד לראות את האיכות של הסרט.. פשוט מזעזעת. זה נראה כאילו מישהו הקיא על הטלוויזיה וניגב את זה כשעדיין הטלווזיה מטושטשת לגמרי. הלכתי לבלוקבאסטר ובאמת ובתמים ביקשתי שיחליפו את זה ל-VHS. ככה שאם אבודים תצא בארץ (שוב, אני קצת בספק.. אבל יכול להיות, מי יודע)- אני אמליץ לכם לראות את האיכות קודם. שוב, זה פורום פילם. וסוף סוףףףףף הותר לפרסום: OC תצא ב-8 לנובמבר.

TheCharm

New member
הידד ../images/Emo9.gif (בקשר לאו.סי)

וכן, ידוע על האיכות המזעזעת. "ברוס הגדול מכולם" היא עוד אפשר לומר אחת מהדוגמאות הטובות. יש גם המון סרטים שהכתוביות בהן על הפנים, באמצע משפט נקודה, כאלה. וחוץ מזה שהם גם בטח יחתכו את התוספות לא?

למעלה