שאלה - עזרה לאב זקן

קורנית

New member
שאלה - עזרה לאב זקן

אבי חולה סכרת כבר יותר מעשר שנים, מטופל בשלל תרופות - לא באינסולין, לא ממש מאוזן לפני כמה ימים גילה בעיתון מודעת ענק על דוגמית לתכשיר פלאים שנשלחת לכל דורש כתובת המייל שם, רק שתדעו שאנחנו מדברים על אותו דבר, ולא בשום פנים ואופן לפרסום - כי אין לי עניין בכך - היא oritkt בואללה האם מישהו יודע, ניסה, שמע? אנא - ענו לי, לכאן או למסר אישי, כי אני חוששת שהוא יעשה שטויות תודה!

אנני מכירה את התכשיר הנ"ל

ואם אני מנסה משהו אלטרנטיבי אני בד"כ מנסה כטיפול מקביל לטיפול הרפואי. מרבית הדברים הללו לא באמת עובדים והיעילות היחידה שלהם היא לכיסו של הרוקח. הפסקת הטיפול הרפואי בן אם זה כדורים או זריקות יכולה לגרום לנזק חמור ובלתי הפיך
ישנם כמה דברים שהוכחו מדעית אבל שוב כטיפול תומך ולא במקום. ואני מצרפת לך מאמר של ד"ר קנטר על הטיפול האלטרנטיבי. אם אביך מאוד מתעקש על תכשיר ה"פלאים" שיקנה ישתמש אבל לא יפסיק לקחת כדורים או לשמור על תזונה. במקביל אולי תנסי לשכנע אותו לעשות קצת ספורט : הליכה יומית יכולה להיות חוויה כיפית ונעימה אולי תציעי לו אפילו לשניכם יחד-אם יש לך את האפשרות. כמו כן יש חשיבות לרופא המטפל ועל אביך להיות מטופל במרפאת סוכרת ולא אצל רופא משפחה. ספרי לנו מה קורה

למעלה